Home » UB1901 » Undløse BK ekspederede KFUM BK Roskilde’s Danmarksserie-hold ud af DBU Pokalen

Undløse BK ekspederede KFUM BK Roskilde’s Danmarksserie-hold ud af DBU Pokalen

Undløse BKs 1.hold spillede sig her til aften videre i DBUs pokalturnering, da Tommy Gotfredsens mandskab slog Danmarksserie-holdet KFUM BK Roskilde med 5-4 efter straffesparkskonkurrence.

Gæsterne kom med et meget ungt hold, tilsat noget rutine i form af Henrik Bødker, der har spillet over 125 Superliga kampe for henholdsvis SønderjyskE & FC Nordsjælland, og som først sidste år sluttede sin karriere på topplan i Næstved BK.

Tommy Gotfredsen sparede Martin Aaberg Hansen, og manglede desuden Flemming Gotfredsen, der formentlig er ude resten af sæsonen med en lårskade. Det betød at unge Tobias Holst Nielsen fuk chancen fra starten på den dybe midtbaneplads, mens Jonathan Kirk & Jeppe Babalola Andersson dannede midterforsvar.

Tommy Gotfredsen sendte sit hold i kamp, med den besked at de skulle nyde det, og tage det som verdens bedste træningsaften.

Screenshot_20180522-180900

Gæsterne var naturligt nok mest på bolden, og kom da også til en stor chance tidligt i kampen, men Lasse Jensen hev en fremragende dobbeltredning ud af ærmet, så stillingen forblev 0-0.

Hjemmeholdet fik en stor chance efter et hjørnespark, men Jonas Møllnitz var uheldig med ikke at få bolden prikket ind over stregen.

Gæsterne kom foran efter en halv time, da dr via en omstilling og et knivskarpt heaede sig tættere på 5.runde af DBU Pokalen.

Men de mange fremmødte tilskuere fik hurtigt noget at glæde sig over, da Oliver Pilgaard Christophersen kort efter sendte Nicki Jensen fik i dybden, og han nåede lige præcis at prikke bolden uden om keeperen, så han nemt kunne sætte udligningen i kasse til pausestillingen 1-1, efter en halvleg hvor der blev kæmpet bravt over hele linjen, og hvor Benjamin Jensen, Jonas Møllnitz & Tobias Holst Nielsen i midten fik lov til at løbe rigtig mange meter. Oliver Pilgaard Christophersen nåede kort inden pausen at få en rigtig fin chance, i en situation, hvor gæsterne var heldige med ikke at få smidt deres højre back ud.

2.halvleg blev en meget lige affære, hvor hjemmeholdet havde tilløb til flere gode muligheder, både med afslutninger & flere indlæg der var lige ved at ramme en blå på midten.

De orange-klædte gæster havde selvfølgelig også deres muligheder, men Frederik Vestergård spillere endnu en fremragende kamp, og sammen med Jeppe Babalola Andersson fik han afvist drt gæsterne kom med, og der var derfor ikke specielt unfair at kampen sluttede uafgjort 1-1.

Men der skulle selvfølgelig findes en vinder på dagen, og de to hold gik efterfølgende direkte i straffesparkskonkurrence, hvor gæsterne indledte med at bringe sig i front, inden Frederik Broe Larsen sikkert bragte balance i regnskabet.

Gæsterne kom også på 2-1, inden Benjamin Jensen måtte se sit forsøg reddet af gæsternes keeper.

Men i stedet for at Roskilde-mandskabet kunne bringe sig afgørende i front, så hev Lasse Jensen en fremragende ud af ærmet, og Nicolai Broe Larsen kunne derefter udligne til 3-3, da han drejede bolden væk fra keeperen og ind i sidenettet.

Gæsterne bragte sig på 4-3, og det så sort ud for hjemmeholdet, da Jonas Møllnitz efterfølgende misbrugte sit forsøg, men endnu en gang hev Lasse Jensen en flot redning op af hatten, og så kunne Thomas Søgaard udligne til 4-4 for hjemmeholdet.

Og så var det Lasse Jensens tur til at sætte kirsbæret på sin kage, da han med en feberredning gav Jeppe Babalola Andersson en matchbold, og den udnyttede hjemmeholdets nr 3 stensikkert, da han sendte bolden op i nettaget til slutresultatetet 5-4, til stor jubel for de mange tilskuere samt hele truppen & staben omkring 1.holdet, der nu kan se frem til endnu en kamp i DBU Pokalen, hvor der er lodtrækning på fredag.

20180522_205600

Der ligger en video med hele straffesparkskonkurrence på klubbens Facebook side www.facebook.com/ub1901

Skriv en kommentar