Home » UB1901 » Tusind tak til alle der har gjort Undløse Cup historisk

Tusind tak til alle der har gjort Undløse Cup historisk

Så fik vi afsluttet endnu en Undløse Cup, og 2018-udgaven blev historisk, med det største antal kampe, største antal hold, den største omsætning osv nogensinde. Og vel det bedste vejr de sidste 10 år.

Vi har været helt overvældet over den store opbakning til vores turnering, som startede tirsdag aften med Danmark-Frankrig på storskærm, og flere hundrede på pladsen & foran skærmen.

Og ellers har vi i løbet af fire dage fået afviklet over 125 kampe, fordelt på U6-mix, U7-mix, U9-drenge U11-drenge, U13-drenge, U14-drenge, U15-piger, U15-drenge, Old Boys, Old Girls, Herre Senior Serie 2, Serie 4 & Serie 6 samt et Skovvejen All Stars opgør mod Jernløse Boldklub onsdag aften. Og så selvfølgelig Gadefodbold med næsten tyve tilmeldte hold lørdag eftermiddag, inden ca 85 festglade2mennesker sluttede af med sommerfest i teltet.

Tusind tusind mange gange tak til alle der har hjulpet i ugerne op til, under og ikke mindst med oprydning og nedtagning i dag, hvor Undløse Stadion igen ligner sig selv. Uden jer kunne det her slet ikke lade sig gøre, og vi sætter helt uvurderlig pris på jeres store indsats for klubben.

Vi glæder os allerede til at se jer på Undløse Stadion, når efterårssæsonen går i gang, og til næste års Undløse Cup, hvor der i følge Rene Elmann Christensen er 40 års jubilæum, så det må vi hellere gøre lidt ekstra ud af ??

Mange glade (og trætte) hilsner Undløse Boldklub ’s bestyrelse, Nadja Rosquist, Thomas Arnø, Tom Søgaard, Paw Søgaard, Michael Hansen, Anders Nielsen og Jimmi Vaarskov.

Skriv en kommentar