Home » UB1901 » The Bell ny sponsor i Undløse BK 🛎

The Bell ny sponsor i Undløse BK 🛎

🛎The Bell ny trøjesponsor i Undløse BK🛎

Vi er rigtig glade for at kunne byde et nyt medlem velkommen i familien, idet “THE BELL – RECEPTIONSSERVICE I SÆRKLASSE” v/Gitte S Nielsen, de kommende to år vil have sit logo på Christian Kempf Larsen ’s trøje nr 92.

THE BELL tilbyder receptionsservice med hjertet, og i en klasse for sig. Indehaver Gitte S Nielsen, har mange års erfaring og nyder at yde en service der kan mærkes ligeså snart man træder ind ad døren – og hvor alle føler sig velkommen, set og hørt – både som gæst, kunde, kollega og/eller ven af huset.

Gitte S Nielsen har været ansvarlig for rigtig mange receptioner i virksomheder, der ønsker at frigøre ressourcer, for bedre at kunne holde fokus på det de er bedst til, og hun har hjertet med i alt, hvad hun gør, og hendes naturlige gen for detaljerne, bringer både overskud & overblik til netop dit arrangement.

Med en fast receptionist fra THE BELL, bliver din reception drevet med nærvær, smil & sikker hånd – og naturligvis i tråd med din virksomheds ønsker, værdier og behov.

Det betyder, at din reception altid vil være bemandet, uanset sygdom, ferie eller andet fravær.

Og er vikarer i stedet den rigtige løsning for dig & din virksomhed, så er din reception altid i trygge hænder med THE BELL, hvor Gitte S Nielsen rekrutterer oø& oplærer vikarer, der bliver tilknyttet din virksomhed, så de kender alle rutiner og ved, hvad de skal gøre, fra det øjeblik de træder ind af døren.

Læs meget mere på https://thebell.dk/ , og kontakt “The Bell” for nærmere aftale vedr pris mv 🛎🛎⚽️⚽️

Collage_2023-11-18_01_32_20

Skriv en kommentar