Home » UB1901 » Rejs ud i Europa, og støt Undløse Boldklub

Rejs ud i Europa, og støt Undløse Boldklub

✈️Rejs ud i Europa & støt Undløse Boldklub✈️

“Oplev Glasgow Rangers live”, “Oplev Real Madrid live”, “Oplev Manchester United live” – det er lige nu overskriften på FanTravel DK’s seneste tre opslag på Facebook, og drømmer du om komme ud i Europa og se dit favorithold live, så er muligheden der med FanTravel DK, og du kan støtte Undløse Boldklub samtidig via dette link: www.fantravel.dk/ub-1901 .

De fantastiske folk hos www.fantravel.dk står for billetter, hotel mv, og kan skaffe jer ind på alle de største adresser i Europa, og Formand Jimmi Elsted Vaarskov kan selv bevidne at alt spiller fra det første klik på hjemmesiden til kickoff flere måneder senere, da han selv har været i både Paris & Manchester med FanTravel, og han har også billetter til den engelske Community Shield midt august via FanTravel.

Og også vores Børneudviklingstræner, Jimmi Hergott Zachariassen brugte FanTravel da han besøgte Anfield i Liverpool til en af Jürgen Klopp’s sidste kampe i dette forår.

Så har I planer om at skulle på fodboldtur i efteråret, så tænk på FanTravel og benyt www.fantravel.dk/ub-1901, så støtter I helt automatisk Undløse BK ifm jeres bestilling.

Skulle der være spørgsmål, så kontakt Formand Jimmi Elsted Vaarskov på Messenger eller tlf.nr 23461204.

God tur 🏟🏟🏆🏆

FB_IMG_1720089565468

Skriv en kommentar