Home » UB1901 » Referat: FC Roskilde infomøde & bestyrelsesmøde

Referat: FC Roskilde infomøde & bestyrelsesmøde

Undløse BKs bestyrelse havde i går besøg af FC Roskildes Talentchef & klubbens T+ chef, til en snak om det fremtidige samarbejde.

FB_IMG_1493719328681

Vi vendte kort den regionstræning, som FC Roskilde afholder fire søndag her i foråret, hvor vi selv har tre U10-spillere med.

Ungdomsformand, Thomas Arnø, luftede sin bekymring for, om FC Roskilde “bare” vil stjæle vores bedste spillere, og vi fik en god snak om, at hvordan vi kan hjælpe hinanden til at begge klubber bliver bedre, både på træner- & spillesiden.

Og ja, så kan der være spillere, vi efter en dialog klubberne i mellem, spilleren selv og hans forældre, hvor det vil give mening, at de prøver sig selv af på et højere niveau – som det feks er tilfældet med Alexander Jensen, der er blevet en del af FC Roskilde’s U14-hold.

FC Roskilde lagde meget vægt på, at de ikke er ude på at supplere deres 2./3.hold med spillere fra deres samarbejdsklubber, og at det kun er et fåtal, der kommer igennem deres nåleøje, og det er de spillere, som mindre klubber alligevel ikke kan holde på. De vil også gøre meget ud af, at skabe et godt “exit-forløb”, hvis et skifte alligevel ikke var et rigtige, så den enkelte kan komme godt tilbage til Undløse BK, eller evt en anden klub.

Vi skal hjælpe og inspirere hinanden, og FC Roskilde åbner op for, at vores trænere kan komme på besøg til træning i Roskilde, og der vil også blive lavet dage i Undløse, hvor FC Roskilde sender en eller to trænere ud, der kan give vores spillere og trænere, en oplevelse af noget andet end det de plejer.

FC Roskilde vil gerne have få samarbejdsklubber, så de har tid og resurser til at opfylde de ting de lover. Det vil selvfølgelig også være muligt for de enkelte hold, at komme på Roskilde Stadion og se fodbold og/eller løbe ind sammen med spillerne.

Vi ser frem til en rigtig godt samarbejde, og takker FC Roskilde for besøget, og siger også tak til Alexander og hans mor, som også deltog i mødet, som repræsentant for den gode historie.

FC Roskilde havde i øvrigt store roser til Alexanders start i klubben, hvilket vi i Undløse BK selvfølgelig også kan være rigtig stolte over.

FB_IMG_1493719313255

Efter mødet med FC Roskilde afholdte vi et kort bestyrelsesmøde – det første med Tom Søgaard til stede, og snakken gik primært på Undløse Cuppen, og de løser ender vi stadig har der. Vi holder møde igen om 14 dage, hvor de sidste ting meget gerne skulle komme på plads.

Vi har forsøgt at reparere Stadion-uret, men det kan ikke laves, og vi arbejder på at finde frem til en ny løsning. Vi er desuden opmærksomme på, at den nye infoskærm i Foreningshuset, ikke virker optimalt, og vi arbejder på at sikre en bedre internetforbindelse.

Vi vil her i løbet af maj måned, afholde et møde med Jernløse BK, vedr vores fremtidige samarbejde, og vi melder selvfølgelig ud herom, så snart der er nyt på den front.

Vi vil samtidig også gerne takke for et rigtig godt, og vellykket sponsorarrangement i lørdags, men må samtidig også meddele at vi desværre må aflyse arrangementet den 10.juni, da der er sølvbryllup i byen, hvor flere af bestyrelsens medlemmer, og klubbens sponsorere skal deltage, og derfor skubber vi det til efteråret.

Vi holder dog fast i, at vi den 10.juni afholder et mindre Senior-arrangement, ifm 1. & 2.holdets sidste kamp i turneringen, med smørrebrød, pizza eller hvad vi finder på til den tid.

Vi er også blevet gjort opmærksom på, at flere sponsorere har rigtig svært ved at se deres logo, på 1.holdets nye trøjer. Det er noteret, og det vil vi selvfølgelig være mere opmærksomme på i fremtiden.

Undløse BKs bestyrelse

Skriv en kommentar