Home » UB1901 » Præsentation af Undløse BKs kommende modstandere i Serie 2 pulje 4

Præsentation af Undløse BKs kommende modstandere i Serie 2 pulje 4

Screenshot_20180622-184617

På de kommende linjer kan I blive lidt klogere på Undløse BKs kommende modstandere i Serie 2, hvor holdet efter trænerstaben & spillertruppens eget ønske er kommet i den sydsjællandske pulje 4.

Benløse IF
Gengangere fra Serie 2, hvor de sluttede som nr 6 med 31 point for 22 kampe med en målscorer på -19, efter en sæson hvor foråret hurtigt blev en halvsæson uden det helt store at spille for, hvilket tre nederlag i juni måned også indikerede. Holdets topscorer blev Lars Kjær med 12 mål

FC Storebælt (Korsør)
Gengangere fra Serie 2, hvor de reddede livet på absolut yderste mandat, da de faktisk sluttede som den dårligste Serie 2 8’er på Sjælland med 25 point i 22 kampe, og en målscorer på -10, men da Værløse IF var noteret for en udeblivelse, så rykkede de ned i stedet. FC Storebælt sikrede sig ligeledes 8.pladsen sent i turnering, da de med 7 point de sidste fire kampe, lige præcis gik forbi Dianalund/Stenlille i tabellen. Hussain Ahmed Ali blev med 13 mål holdets topscorer.

FK Sydsjælland 05 (Næstved)
Nedrykkere fra Serie 1, via 11.pladsen, da de blot hentede 15 point i 22 kampe med en målscorer på -32. Holdet hentede blot to sejre i foråret, bl.a kampen i sidste spillerunde, da de på Jyderup Stadion sendte jyderupgenserne ned i Serie 2.

Den sydsjællandske klub blev grundlagt i 2005, ved en sammenlægning af Korskilde Idrætsforening hjemmehørende ved Everdrup og fodboldafdelingen under Idrætsforeningen Fladså, Fladså Fodbold, hjemmehørende i Lov.

Fuglebjerg/Sandved Tornemark
Nedrykkere fra Serie 1, via 10.pladsen, efter en sæson hvor de hentede 21 point i 22 kampe med en målscorer på -29. Nedrykningen var relativt tidligt en realitet, og forårets kampe gav derfor også meget svingende resultater.

Høng GF
Gengangere fra Serie 2, hvor sæsonens 22 kampe gav 30 point og en målscorer på -5, hvilket sikrede dem en 7.plads i en tæt række, hvor de med 12 point og blot et nederlag i de sidste 7 kampe, holdt FC Storebælt & Dianalund/Stenlille bag sig.


Sorø Freja

Gengangere fra fra Serie 2, hvor de i pulje 3 var sammen med Undløse BK, der i næstsidste runde vandt 5-1 på Undløse Stadion, mens de selv fik tre point på hjemmebane via en 2-0 sejr i efteråret. Soranerne hentede 33 point i 22 kampe med en målscorer på samlet -8.

Suså IF (Herlufmagle)
Oprykkere fra Serie 3, hvor de var fuldstændig suveræne, og hentede hele 58 point i 22 kampe, hvor de scorede hele 108 mål, og de sluttede på en samlet målscorer på +92. Holdets angrebsduo, Jacob W. Hjaltson (33) & Morten B Larsen (16) scorede imponerende 49 mål til sammen.

Vemmelev SGI
Oprykker fra Serie 3, hvor de i lige så suveræn stil som Surå IF, sikrede sig en oprykningsplads via 53 point i 22 kampe, og en samlet målscorer på +53, og holdet gik ubesejret igennem foråret, bl.a takket være topscorer Christian Rutkjær, der satte 17 mål ind i sæsonen.

Ørslev GIF (Vordingborg)
Gengangere fra Serie 2, hvor de i sidste sæson blev nr 5, efter en sæson der gav 34 point i 22 kampe, og en målscorer +6. Vordingborg-mandskabet var relativt ude af både op- & nedrykningskampen, og spillede derfor et relativt ligegyldigt forår.


Jyderup BK

Nedrykkere fra Serie 2, efter et forfærdeligt forår, hvor holdet blot hentede 2 point i de sidste 8 kampe, og alt i alt var 28 point i 22 kampe med en målscorer på samlet -15, ikke nok til at blive oppe, og meget symptomatisk for foråret, så kunne Michael Larsens mandskab have reddet livet med en hjemmesejr i sidste runde, mod allerede nedrykkede FK Sydsjælland 05, der dog kunne tage hjem fra Jyderup med en 3-0 sejr.

Kampene imod Jyderup BK er altid noget specielt, og til drt seneste opgør på Undløse Stadion, vandt gæsterne 4-2, efter at have ført 3-0 efter 15 min, i en kamp hvor Jonas Næsborg scorede fire gange, og hvor de hvidblusede efterfølgende kunne fejre en oprykning til Serie 1, foran ca 150-200 tilskuere.

Jyderup BKs målmaskine, Jonas Næsborg, lavede hele 24 mål i sæsonen, og der er tvivl om han også er i Jyderup BK i den kommende sæson, hvor han muligvis tager med Michael Larsen til Tuse IF.


Mørkøv IF

Oprykkere fra Serie 3, hvor de i efteråret hentede 29 ud af 33 mulige point, og alt i alt gav sæsonens 22 kampe 50 point og en målscorer på samlet +32.

Det meget unge Mørkøv IF hold, er dermed tilbage i Serie 2, efter flere år i Serie 3, hvilket blev en realitet ved stor hjælp fra topscorer Kasper Kjærgaard.

Undløse BK & Mørkøv IF har krydset klinger en del gange de seneste år, i vinterens træningskampene, med de grønblusede som vinderen af året test.

Så kom vi hele vejen igennem Serie 2 pulje 4, og vi ser rigtig meget frem til, at kunne byde de mange nye hold velkommen på Undløse Stadion.

Skriv en kommentar