Home » UB1901 » Pointtab i overtiden for 1.holdet

Pointtab i overtiden for 1.holdet

Undløse BKs 1.hold var her til eftermiddag på besøg v/Vemmelev Hallen, og gæsterne leverede en fantastisk præstation før pausen, og førte 4-1 halvvejs, men på kampens sidste spark fik hjemmeholdet udlignet til 4-4.

De blåklædte startede som lyn & torden, og allerede efter 1 min headede Lasse Jensen gæsterne i front, flot assisteret af Thomas Søgaard, der var blevet sendt fri i dybden af Nikolai Holst Nielsen.

Hjemmeholdet fik noget unødvendigt udlignet kort efter på en personlig fejl, men generelt dominerede Tommy Gotfredsens mandskab begivenhederne, og det var derfor også fuldt forjent at Jonas Møllnitz efter 21 minutter kunne heade Benjamin Jensens fine hjørnespark i nettet.

Det blev også både 1-3 & 1-4 i slutfasen af 1.halvleg, først efter at Nikolai Holst Nielsen havde vist fremragende fysik, og han vsr decideret uheldig med ikke at komme på tavlen selv, men Jonas Christensen blev i stedet noteret for scoringen, efter han sendt Nikolai Holst Nielsens stolpeskud i nettet.

Gæsterne lukkede halvlegen ned med nærmest tro kopi af kampens førsre angreb, og igen stod Lasse Jensen bag scoringen via Nikolai Holst Nielsen & Thomas Søgaard.

1-4 ved pausen lignede en afgørelse, men hjemmeholdet fik fornyet håb, da de på langskud kort inde i 2.halvleg fik reduceret til 2-4.

Gæsterne sad dog stadig tungt på tingene, og skabte flere rigtig store muligheder for at komme yderligere i front, men alligevel var det igen hjemmeholdet der fik reduceret efter et hjørnespark, da der manglede små 10 minutter.

Kort efter fik hjemmeholdet både gult & rødt kort i samme situation, men trods overtalet formåede gæsterne ikke at dræbe kampen, og det blev til tider alt for hektisk “tjubang-fodbold”, og slutteligt skete der det der ofte sker, når man ikke selv får udnyttet sine muligheder, og på kampens sidste spark fik hjemmeholdet udlignet på straffespark.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Tobias Holst Nielsen & Anders Hansen, to stemmer til Jonas Christensen & Faton Gjyrevci, tre stemmer til Nikolai Holst Nielsen, mens der var hele syv stemmer til Benjamin Jensen, der leverede en rigtig flot præstation på den centrale midt.

4-4 føles uden tvivl som et nederlag på dagen, og sådan vil det altså være når man smider point så sent, men med lidt mere skarphed, som var hjemmeholdet blevet kørt midt over, og det må drengene til med ind i september, hvor der venter tre hjemmekampe.

Skriv en kommentar