Home » UB1901 » Optakt: Vindinge IF – Undløse BK

Optakt: Vindinge IF – Undløse BK

Optakt: Vindinge IF – Undløse BK

  • Runde: 8 (Serie 2, pulje 3)
  • Sted: Vindinge Idrætspark, Sandvejen 28, Roskilde
  • Tid: Lørdag d 7.oktober kl 13.30
  • Dommer: Tommy Strøyer
  • Karantæne:
  • Skader:
  • Tvivlsom: Faton Gjyrevci, Jeppe Babalola Andersson
  • Afbud: Magnus Herforth

Undløse BKs cheftræner, Tommy Gotfredsen, proklamerede før sidste weekends kamp imod Skibby IK, at holdet i efterårets sidste fem kampe skulle ud og hente 15 point, og med en sikker 4-2 sejr på Undløse Stadion, kom holdet godt fra land, og på lørdag skal drengene så ud og slå en streg over det, der efterhånden kunne ligne en kedelig tendens, med blot 1 point i holdets tre udekampe, hvoraf det er blevet til 0 point i de to Roskilde-kampe, og lørdag eftermiddag skal holdet igen en tur til Sjællands næststørste by, når Vindinge IF er værter på Vindinge Idrætspark med kick off kl 13.30.

Tommy Gotfredsen må undvære Magnus Herforth, og har stadig Jeppe Babalola Andersson & Faton Gjyrevci på listen over tvivlsomme, efter at de begge to udgik med skader i sejren over Skibby IK.

Lørdagens værter er som tidligere nævnt Vindinge IF, der er puljens eneste Serie 1-nedrykker.

Roskilde-mandskabet sluttede som nr 11 i Serie 1, i en sæson der blot gav 6 sejre & 2 uafgjorte samt hele 16 nederlag i sæsonens 24 kampe, og en målscorer på 32-69.

De to hold mødtes i to træningskampe i henholdsvis marts & august 2015, hvor Thomas Søgaards scoring på straffe skaffede 1-1 i august, mens et regulert Daniel Skovgaard show med fire scoringer, bl.a et hattrick på 25 minutter i 1.halvleg, skaffede en velfortjent 5-2 sejr i marts – i begge kampe stillede Vindinge IF dog op med et blandet 1./2.hold.

Det er dog meget svært at bruge de to seneste indbyrdes opgør, og Vindinge IFs sidste sæson i Serie 1 til ret meget, da holdet har oplevet stor udskiftet hen over sommerpausen, og holdet har da også kun samlet 4 point i sæsonens første syv runde, og de er faldet i de seneste to runder, hvor det for 14 dage siden blev til en 5-3 sejr over Fløng Hedehusene, mens man i sidste weekend delte med Taastrup FC.

Sæsonens første fem kampe gav nederlag til Hundige IF, Holbæk United, Sorø Freja, Fårevejle BK & BK KFUM Roskilde med en samlet målscorer på 14-4.

Vi håber at se rigtig mange tilskuere på sidelinjen i Vindinge, hvor Tommy Gotfredsens mandskab vil gøre alt hvad de kan, for at vise, at de også kan præstere på udebane, hvor vores vanligt mange tilskuere hidtil ikke har haft meget at glæde sig over.

Jimmi Zacharriassen & 2.holdet spiller søndag formiddag, når Dianalund/Stenlille er værter på Dianalund Stadion med kick off kl 11.00

Skriv en kommentar