Home » Senior 1 » Optakt: Undløse BK – Tuse IF

Optakt: Undløse BK – Tuse IF

Optakt:
Undløse BK – Tuse IF
Runde: 10 (Serie 3 Pulje 6)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 1.november 2014 kl 14.00
Dommer: Daniel B Hansen
Karantæne:
Skader: Gorm Eliasen, Frederik Vestergaard & Magnus Holt Jensen
Tvivlsomme: Magnus Herforth
Afbud:

Undløse BKs 1.hold hentede i sidste weekend sejr nr. 4 på stribe, da Svebølle BI uden de store problemer blev slået med 6-1, efter endnu et Jonas Møllnitz-show, da Undløse BKs unge kant scorede sæsonens andet hattrick, og derudover leverede han også to assist, og dermed nåede han op på nærmest helt uhørte, 13 point (mål + assist) i de seneste tre kampe.

Sejren betyder at Kevin Morf Pedersens tropper nu indtager 2.pladsen i Serie 3 pulje 6, 5 point efter Såby Fodbold, der dog har spillet en kamp mere, og som er oversiddere i denne weekend, hvor Undløse BK får besøg af Tuse IF på Undløse Stadion, og med en sejr kan Undløse BK mindske Såby Fodbolds forspring til blot 2 point.

Kevin Morf Pedersen kan ikke være andet end tilfreds med oktober-månedens 12 point i fire kampe, men skal der være en lille ting, han formentlig gerne vil have forbedret lidt, så er det holdets evne til at sætte Daniel Skovgaard ordentlig op. Undløse BKs nye driblestærke og lynhurtige kant, har haft svært ved at finde sig tilrette som angriber, efter at Kevin Morf Pedersen ændrede systemet til 4-4-2 – det er dog uden, at han på nogen måde er faldet helt ud af kampene, og han var også kampafgørende med to mål i Nykøbing for 14 dage siden, og han leverede også en enkelt assist til Jonas Møllnitz i sidste weekend imod Svebølle. Og der er heller ingen tvivl om, at modstanderne lynhurtigt kan se hvilken speed og teknik Daniel Skovgaard har, og det giver folkene omkring ham lidt mere plads, når han konstant har en-to mand på sig.

Men når man ser Daniel Skovgaards overlegenhed til træning og i visse momenter i kamp, så er der ingen tvivl om, at Undløse BK kan få meget mere ud af ham, og det er muligt at Kevin Morf Pedersen ikke finder den endelig formel, da han kun har to kampe tilbage, men så er det formentlig en af de ting den kommende cheftræner Tommy Gotfredsen vil have fokus på, når han overtager holdet efter vinterpausen.

Kevin Morf Pedersen har dog tidligere på sæsonen brilleret med en mesterligt skaktrak, da han trods andres undren, rykkede Jonas Møllnitz ud på kanten, og vi ved vist alle sammen godt hvordan det er gået. Jonas Møllnitz’ oktober-måned har været intet mindre end fremragende, og det er lige før at de stemmer han har støvsuget i de sidste fire kampe, gør ham svær at komme udenom som Årets Spiller.

I forhold til 6-1 sejren i Svebølle, så er Flemming Gotfredsen 100% tilbage, og han træder formentlig direkte ind i startopstilling, hvilken både kan betyde at cheftræneren Kevin Morf Pedersen, skubber sig selv ud på bænken, eller også kan han vælge at sende Faton Gjyrevci tilbage på toppen, hvor han allerhelst selv vil spille, og også fra en position, hvor han i det seneste møde i mellem Undløse BK & Tuse IF blev matchvinder på Tuse Stadion. Også Rene Hendriksen banker på til en startplads, efter et rigtig flot indhop i Svebølle, hvor han med god energi og en enkelt scoring, bidrog kraftigt til, at Undløse BKs sejr blev så stor som den gjorde.

Kevin Morf Pedersen må se bort fra Magnus Holt Jensen, der var offer for en vaskeægte svinestreg, da 2.holdet i søndags kiksede oprykning til Serie 5 via blot 3-3 i Kr Helsinge. Magnus Holt Jensen spillede ellers en fremragende kamp, og var sammen med Sonni Christensen sit holds bedste, men han måtte mod slutningen lade sig udskifte efter en meget grim takling, og det er altså den skade, der også holder ham ude af lørdagens opgør imod Tuse IF. Hans plads i truppen tager Danny Hensen formentlig, med mindre det lykkedes at få Magnus Herforths spilletilladelse hjem fra Norge.

Tommy Nilsson,
Flemming Gotfredsen,
Faton Gjyrevci,
Kasper Pedersen
Kevin Morf Pedersen,
Rene Hendriksen,
Kim Olsen,
Jonas Møllnitz,
Kim Schlicker,
Thomas Søgaard,
Daniel Skovgaard,
Nicki Jensen,
Kris Pedersen,
Danny Hensen,

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Tuse IFs 2.hold, der har haft et rigtig dårligt efterår, hvor det blot er blevet til 7 point i 9 kampe, hvilket placerer de rødklædte lige over nedrykningsstregen. Tuse IF, der har den tidligere Undløse BKs cheftræner, Per Grenaa, i spidsen, har fået sine syv point i hus via sejre over Nykøbing IF (2-1) & TFC Odsherred (2-1), samt uafgjort imod Jyderup BK (1-1), mens det er blevet til nederlag imod Hvalsø IF (2-3), Hagested/Tuse Næs (1-3), Gislinge IF (0-3), Vipperød BK (2-4) samt senest imod Hørve IF, der vandt 3-1 på Tuse Stadion. Og faktisk har Tuse IF tabt seks ud af holdets sidste syv kampe, men til gængæld har de altså besejret TFC Odsherred, der er et af kun to hold, der har formået at besejre Undløse BK.

Det seneste møde imellem Undløse BK & Tuse IF fandt sted på Tuse Stadion i foråret, hvor Undløse BK, som tidligere nævnt, vandt 1-0 på en sen scoring af Faton Gjyrevci. Dog er der sket en del på begge hold siden, hvor Undløse BK er betydeligt forstærket, mens Tuse IF har måttet sige farvel til et par spillere eller tre – så man skal ikke ligge for meget i det senest opgør.

Og der er heller ingen tvivl om, at disse lokalopgør bare altid er helt specielle, og det handler rigtig meget om dagsformen, og om at være 100% klar. Kampen for 14 dage siden i Nykøbing viste tydeligt, at tingene ikke kommer af sig selv, og der var det udelukkende via genialiteter fra Jonas Møllnitz, Kim Olsen og slutteligt Daniel Skovgaard, der gjorde at Undløse BK ikke smed point trods en ellers sikker 2-0 føring. Og mon ikke Per Grenaa rigtig gerne vil drille sine tidligere holdkammerater, og tage håneretten hen over vinteren, hvor han formentlig ses privat med flere af Undløse BKs spillere.

Men det er samtidig også Kevin Morf Pedersens sidste hjemmekamp, som cheftræner i denne omgang, og han fortjener på alle måder et 100% indstillet og fokuseret Undløse BK-mandskab, der med en sejr, kan se frem til et vaskeægte topopgør i efterårets sidste spillerunde, på Jyderup Stadion, mod et hjemmehold, der pt. er placeret på 3.pladsen i rækken, blot 1 point efter Undløse BK.

Så mød op og send Undløse BK godt afsted mod vinterferien, og lad Kevin Morf Pedersen få en velfortjent hyldest, efter at han endnu en gang trådte til, da ingen andre ville, og vi er gået fra træningsdage med 5-6 mand til træning og helt håbløse kampe weekend efter weekend, til nu, hvor vi kun meget sjældent er under 20 mand til træning, og hvor vi flere gange har været 30+, og nu med et hold, der til foråret vil kunne kæmpe med en af de to oprykningspladser hele vejen.

Undløse BKs 3.hold lukker i øvrigt deres sæson af nu på lørdag, hvor Årby GI, der allerede i sidste weekend sikrede sig oprykning til Serie 5, kommer på besøg. Kampen kan ses som opvarmning til 1.holdets kamp kl. 12.00.

Vel mødt!

Skriv en kommentar