Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK-Tune IF & Undløse BK-Jernløse BK

Optakt: Undløse BK-Tune IF & Undløse BK-Jernløse BK

Optakt:

Undløse BK – Tune IF
• Runde: 11/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Lørdag d. 26.oktober kl 12.00
• Dommer: Brian W Alhquist
• Karantæne:
• Skader: Alexander Bruun, Rene Hendriksen
• Tvivlsom: Jonas Møllnitz, Faton Gjyrevci, Jonas Christensen
• Afbud: Martin Aaberg Hansen

Tommy Gotfredsens mandskab fik i sidste uge sat en stoppe for den lange stime af kampe uden sejr, da de hentede en rigtig flot sejr på udebane over KFUM BK Roskilde, der ellers kom med fem spillere, der tidligere på dagen havde været med i klubbens Danmarksserie-trup, og som ellers kom med tre sejre på stribe.

Tommy Gotfredsen må fortsat undvære Alexander Bruun & Rene Hendriksen grundet skader, og så er der til det sidste tvivl om Jonas Christensen, Faton Gjyrevci & Jonas Møllnitz. Sidstnævnte måtte forlade kampen imod KFUM BK Roskilde med et riv i baglåret, og kæmper mod tiden for at blive klar.

Topscorer Martin Aaberg Hansen er heller ikke med i den truppen, men det skyldes dog en mere glædelig begivenhed, da han i den forgangne uge er blevet far til en lille pige. Undløse BK ønsker naturligvis Aaberg & Amanda stort tillykke med familieforøgelsen.

Tommy Gotfredsens trup tæller 15 mand, grundet spørgsmålstegnene ved Faton Gjyrevci & Jonas Møllnitz.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Faton Gjyrevci (2)
IMG_4904
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Jeppe Babalola Andersson (23)
IMG_4414
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Tore Babalola Andersson (18)
IMG_4416
Nicki Jensen (18)
IMG_4462
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409
Heric Ema (11)
IMG_4888

Lørdagens værter fra Tune er gengangere fra Serie 2, hvor de i sidste sæson sluttede på 5.pladsen, efter 22 kampe der gav 10 sejre og i alt 33 point.

Roskilde-mandskabet var i foråret på besøg på Undløse Stadion, da de efter straffesparkskonkurrence sendte Tommy Gotfredsens mandskab ud af Sydbank Pokalen. Tore Babalola Andersson stod for hjemmeholdets scoring i den ordinære kamp, der sluttede 1-1.

Træningsmæssigt skal vi tilbage til 2016/2017-sæsonen for at finde de to seneste opgør, der i begge tilfælde gav klare hjemmesejre. Tune IF vandt 4-2 i efteråret, mens det blev 5-1 på Undløse Stadion. Martin Aaberg Hansen & Jonas Møllnitz scorede ude, mens Thomas Søgaard (3) & Nicki Jensen (2) scorede i det omvendte opgør.

Tune IF ligger pt placeret som nr 9 i tabellen, med samme pointantal som Tommy Gotfredsens mandskab, med dog for en kamp færre, da Tune IF-mandskabet først om en uge kan gå på vinterferie, efter deres udsatte kamp imod Svogerslev BK.

Tune IF har fået deres 11 point via sejre over KFUM BK Roskilde (3-4), Kalundborg GB (4-0) samt senest Fløng Hedehusene (7-2), mens de har delt point med Mørkøv IF (1-1) & Høng GF (3-3), mens de har lidt nederlag til Såby Fodbold (2-3), Asnæs BK (2-5), Hvalsø IF (1-3) & Svebølle BI (4-7).

Holdets største profil er Victor Saugmann, der er noteret for seks scoringer i efterårets ti kampe.

Selvom der fortsat er en hel forårssæson til at samle point i, så vil en sejr på lørdag være et rigtig godt skridt i den rigtige retning. Tre point vil helt sikkert sende Undløse BK forbi Tune IF i tabellen hen over vinteren, men formentlig også et, to eller tre hold yderligere, da klubberne lige over Tommy Gotfredsens mandskab, skal ud i nogle på papiret svære opgaver. Desuden vil en sejr som minimum bevare et hul på 4 point til Fløng Hedehusene under nedrykningsstregen.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ud et rigtig spændende opgør, når Kevin Morf Pedersens Jernløse BK, kommer på besøg for at runde 2019 af med et vaskeægte Skovvejen-Derby.

Kevin Morf Pedersens mandskab er uden tvivl favoritter, men Jimmi Zachariassens mandskab har brug for alle de point de kan samle sammen, forud for en forårssæson, der udelukkende kommer til at handle om overlevelse.

Truppen til lørdagens lokalopgør er fortsat lidt usikker, grundet Tommy Gotfredsens tvivlsomme folk, men nedenstående er pt det bedste bud:

Daniel Nesbit Rohde
Alexander Primgaard-Hansen
Marcus Primgaard Hansen
Jonas Svanebjerg
Mads Søgaard Jakobsen
Frederik Fischer
Christian Nøhr
Kim Schlicker
Brian Julius Jørgensen
Anders Hansen
Alexander Bruun
Nr 12
Nr 13
Nr 14

De to hold mødtes faktisk forud for efterårssæsonen, da Undløse BK vandt 2-1 på Undløse Stadion, i en kamp hvor Heric Ema & Mads Søgaard Jakobsen kom på tavlen.

Vi håber meget at se jer på sidelinjen, hvor Tommy Gotfredsen, Kim Schlicker & Jimmi Zachariassen siger tak for støtten i 2019, med gratis oksekødssuppe til de fremmødte, og vi sælger selvfølgelig også grillpølser m/brød direkte fra Benny Jensen’s grill, mens Inga Christensen & Vivi Kristiansen står klar i containeren til at sælge øl & vand.

Hvis I skulle være forhindret i at følge de to kampe på nærmeste hold, så giver vi jer også mulighed for at følge med live på Facebook som sædvanligt – besøg www.facebook.com/ub1901 for mere info.

Vi glæder os til at se jer..

Skriv en kommentar