Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK-Svebølle BI

Optakt: Undløse BK-Svebølle BI

Optakt:

Undløse BK – Svebølle BI
• Runde: 8/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Lørdag d. 5.oktober kl 12.00
• Dommer: Atakan Güngördü
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Alexander Bruun
• Tvivlsom:
• Afbud: Flemming Gotfredsen, Alexander Pilgaard Christophersen, Rene Hendriksen

Undløse BKs 1.hold har sat sig selv i en uheldig situation efter tre nederlag i træk, og Tommy Gotfredsens mandskab er på en rigtig svær opgave lørdag eftermiddag, hvor oprykningsfavoritterne fra Svebølle BI kommer på besøg på Undløse Stadion.

Tommy Gotfredsen varslede allerede efter nederlag i Svogerslev, at han formentlig ville ryste posen lidt til næste uges kamp, både trupmæssigt, men også med sin startopstilling.

Flemming Gotfredsen, Rene Hendriksen & Alexander Pilgaard Christophersen har meldt afbud til kampen, mens Alexander Bruun fortsat er ude med en skade.

Nye i truppen er Anders Hansen samt 2.holdets topscorer, Heric Ema, der leverede et rigtig flot indhop i den seneste hjemmekamp imod Hvalsø IF.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Faton Gjyrevci (2)
IMG_4904
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jeppe Babalola Andersson (23)
IMG_4414
Anders Hansen (18)
IMG_4727
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Tore Babalola Andersson (12)
IMG_4416
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409
Heric Ema (11)
IMG_4888

Lørdagens gæster fra Svebølle BI er oprykkerne fra Serie 3, hvor de imponerede med 61 point i 22 kampe, der gav 20 sejre, hvilket naturligvis sikrede dem 1.pladsen.

Den tidligere FC Vestsjælland-spiller & Holbæk B&I-anfører, Jonas Thomsen, er spillende træner hos de grønklædte, der efter klubbens konkurs & tvangsnedrykning fra Danmarksserien, er på vej op igen, og de vandt alle forårets 11 kampe, og scorede i alt 94 mål i sæsonen, mens de blot lukkede 18 mål ind. Svebølle BI-mandskabet var før sæsonen en af favoritterne til at spille med om oprykning, og den værdighed har de i den grad også levet op til.

Holdet indledte sæsonen med en ufortjent pointdeling i lokalopgøret imod Kalundborg GB, men har siden besejret Høng GF (3-1), Asnæs BK (6-0), Hvalsø IF (3-1), BK KFUM Roskilde (3-2), og senest Fløng Hedehusene (5-1), og kun Svogerslev BK (0-2) har formået at slå østsjællænderne.

Udover holdets spillende træner, Jonas Thomsen, så er holdets helt store profil Nick Trier, der har lavet 13 ud af holdets 24 mål, og senest gik målamok, da han scorede alle fem mål i 5-1 sejr over Fløng Hedehusene.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet hentede 4 point i den forgangne uge, og holder dermed snor i midterholdene i Serie 4 pulje 8, og lørdag eftermiddag venter der endnu en af de meget vigtige kampe, når Rørvig IF/Højby IF kommer på besøg – et hold Jimmi Zachariassens mandskab kan gå forbi i tabellen med en sejr, og det bliver følgende trup der skal ud og jagte de tre point:

Daniel Nesbit Rohde
Marcus Primgaard-Hansen
Alexander Primgaard-Hansen
Philip Paulo
Mikkel Bang Langhoff
Nicklas Kaptajn Jacobsen
Kim Schlicker
Jimmi Elsted Vaarskov
Mads Søgaard Jakobsen
Jonas Svanebjerg
Daniel Zøller
Brian Julius Jørgensen
Nr 13
Nr 14

Vi håber meget at se jer på sidelinjen hvor Benny Jensen selvfølgelig tænder op i grillen, mens Vivi & Inga står klar med kolde drikkevarer fra kiosken.

Hvis I skulle være forhindret i at følge kampen fra Tribunen, så giver vi jer også mulighed for at følge med live på Facebook som – besøg www.facebook.com/ub1901 for mere info.

Skriv en kommentar