Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Såby Fodbold (Serie 2 & Serie 4)

Optakt: Undløse BK – Såby Fodbold (Serie 2 & Serie 4)

Optakt:

Undløse BK – Såby Fodbold
• Runde: 2/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Lørdag 24.august kl 12.00
• Dommer: Kim Hansen
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen
• Tvivlsom: Tobias Holst Nielsen
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Martin Aaberg Hansen

Så fik vi endelig skudt 2019/20 sæsonen igang, og selvom det spillemæssigt var meget svingende på Mørkøv Stadion, så kom holdet på tavlen med et enkelt point, og den sene Faton Gjyrevci-udligning er godt for moralen, og må på en eller anden måde give en boost til lørdagens kamp, hvor drengene er tilbage på Undløse Stadion.

Tommy Gotfredsen må på lørdag undvære sidste sæsons topscorer, Martin Aaberg Hansen, der er på ferie, men ellers har der næsten været frit valg på alle hylder. Tobias Holst Nielsen er noteret som “tvivlsom”, da holdets arbejdssomme 6’er, muligvis skal arbejde i marken i stedet for på Undløse BKs midtbane.

Nicki Jensen står stadig på skadelisten, og det er meget tvivlsomt om han kommer i aktion i 2019, mens Jeppe Babalola Andersson vender hjem fra Uganda midt i september, og er således til rådighed i efterårets sidste fem kampe.

Unge Anders Hansen fik startdebut i sidste sæson, og leverede en rigtig stærk indsats, og han er selvfølgelig med igen, i den trup som ser ud som følger: (Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Faton Gjyrevci (2)
IMG_0465
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Anders Hansen (!)
IMG_4727
Rene Hendriksen (25)
IMG_4745
Alexander Bruun
IMG_4420

Lørdagens gæster fra Såby Fodbold er gengangere fra Serie 2, hvor de i sidste sæson blev nr 6 i pulje 3 med 8 sejre i 22 kampe.

De to seneste indbyrdes møder finder vi i 2016/17-sæsonen, hvor Martin Aaberg Hansen sikrede sit hold 1-1 på Undløse Stadion, mens holdet ramte et af de absolutte lavpunkter under Tommy Gotfredsen, da det i sæsonpræmieren i april 2017 blev til hele 0-5 på Såby Stadion.

Traditionen tror er det et hold Undløse BK har haft det rigtig svært med på udebane, og spillet rigtig tætte kampe imod på hjemmebane, og generelt set er de rødklædte klart bedre hjemme end ude.

Såby-mandskabet fik dog en forfærdelig start på sæsonen, da de netop på hjemmebane tabte 5-3 til oprykkerne fra Fløng Hedehusene, der efter 1-2 ved pausen vandt 2.halvleg 4-1.

Såby Fodbolds helt store profil, Mathias Larsen blev dobbelt målscorer, da han omsatte to straffespark til mål.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet indledte sæsonen med en flot sejr på Tølløse Stadion i Serie 4,der dog efterfølgende er blevet ændret til et 3-0-nederlag, da Tølløse BKs sko strammer så meget, at de har klaget over at Mads Søgaard Jakobsen mangler tre uger i at være spilleberettigt.

2.holdet skal ligeledes op imod Såby Fodbold på lørdag. Gæsterne er oprykkere fra Serie 5, hvor de rykkede op via 2.pladsen, 8 sejre i 11 kampe.

Jimmi Zachariassen nyder selvfølgelig også godt af de få afbud til 1.holdet, og det bliver følgende trup der skal ud og jagte endnu tre point til Serie 4-kontoen:

Daniel Nesbit Rohde
Hjalte Frette Johnsen
Marcus Primgaard-Hansen
Nicklas Kaptajn Jacobsen
Kim Olsen
Magnus Holt Jensen
Frederik Fischer
Christian Nøhr
Alexander Primgaard-Hansen
Max Christensen
Heric Ema
Brian Julius Jørgensen
Philip Paulo

Vi tænder naturligvis op i grillen, og håber at se rigtig mange på sidelinjen til sæsonens første hjemmekampe.

Skriv en kommentar