Home » Senior 1 » Optakt: Undløse BK – Hvalsø IF

Optakt: Undløse BK – Hvalsø IF

Optakt: Undløse BK – Hvalsø IF

 • Runde: 1 (Serie 3 Pulje 6)
 • Sted: Undløse Stadion
 • Tid: Lørdag 16.august 2014 kl 14:00
 • Dommer: Torben Andersen
 • Karantæne:
 • Skader:
 • Afbud:
 • Debut: Daniel Skovgaard, Nicki Jensen & Frederik Vestergaard

Undløse BK med Kevin Morf Pedersen i spidsen indleder på lørdag, sæsonen 2014/2015 med en hjemmekamp mod Hvalsø IFs 2.hold, og det er med et af de stærkeste Undløse BK-hold i flere år.

Jonas Møllnitz gør comeback, efter to sæsoner i Tuse IF, hvor han i sin første sæson blev kåret til Årets Spiller i klubben, og efterfølgende blev han også kåret til Årets Spiller i klubbens Sjællandsserie-række.

Og i sidste sæson i Serie 1 fik Jonas Møllnitz, der ligeledes blev kåret til Årets Spiller i Undløse BK, inden han skiftede til Tuse IF, en masse spilletid, på det Tuse IF-hold, der spillede sig tilbage i Sjællandsserien.

Oprykningen til Sjællandsserien betyder en større og mere presset træningsmængde i Tuse, og det kan Jonas Møllnitz ikke få til at passe ind i øjeblikket, og det betyder, at Undløse BK igen får glæde af Jonas Møllnitz’ store kvaliteter – både som en stor indpisker og frontfigur til træning, men også som målscorer & motor på holdets midtbane i kamp. Jonas Møllnitz har trods sin unge alder allerede scoret 42 mål for Undløse BKs 1.hold, og er pt nr. 6 på klubbens All-Time-Topscorerliste. Jonas Møllnitz stemplede lynhurtigt ind, da han i sæsonens første træningskamp, ude imod Fuglebjerg IF, scorede to flotte mål. Og også senest, mod Hashøj FS, scorede Jonas Møllnitz en enkelt gang, men han var også en af synderne i ”de brændte chancers kamp”.

Jonas Møllnitz har ligeledes været en vigtig brik, i det puslespil, der gør at tre af Vipperød BKs klart bedste spillere i sidste sæson, nu også iklæder sig den blå/hvide Undløse BK-trøje. Daniel Skovgaard, Nicki Jensen & Frederik Vestergaard er de tre nye folk, som Kevin Morf Pedersen kan glæde sig over at have i truppen, og alle tre har allerede vist deres store kvaliteter i de træningpas de har deltaget i, men også i sommerens Undløse Cup, hvor Daniel Skovgaard bl.a. kom på måltavlen en enkelt gang. Daniel Skovgaard scorede ligeledes to mål og lavede en enkelt assist i træningskampen imod Fuglebjerg IF, hvor også både Frederik Vestergaard & Nicki Jensen fik spilletid.

Alle tre var også med da Undløse BK noget skuffende og på alle måder ufatteligt, tabte 3-2 ude til Hashøj FS i lørdags. Faton Gjyrevci, Kim Schlicker, Jonas Møllnitz, Daniel Skovgaard, Danny Hensen, ja næsten alle på holdet, formåede at misbruge både chancer alene med keeperen, men også muligheder foran tomt mål.

Kevin Morf Pedersen kaldte det efterfølgende, en af de bedste kampe i flere år fra de blå/hvides side, hvis ”bare” holdet havde vundet 7, 8 eller 9-3 som de havde chancerne til at gøre. Men forhåbentlig er den ineffektivitet begravet, når det på lørdag gælder kampen imod Hvalsø IF, der som sagt kan give officiel debut til hele tre nye folk, og jeg må indrømme, at det er lidt begrænset hvor meget jeg kender til de tre nye, men her følger i hvert fald lige et par kommentarer:

 • Daniel Skovgaard – Lynhurtig og målfarlig angriber/kant 22 år
 • Frederik Vestergaard – Boldsikker og hurtig midterforsvar/back 21 år
 • Nicki Jensen – Løbestærk central midtbanedynamo/felt-til-felt spiller 25 år

Resten må vi se med vores egne øjne, når de tre skal forsøge at hjælpe Undløse BK til en masse point i den kommende sæson – alle de tre nye ønskes rigtig mange gange velkommen til Undløse BK – og det er mit & klubbens håb, at I vil falde rigtig godt til – både på & udenfor banen. Og der skal selvfølgelig også lyde et stort ”Velkommen tilbage..” til Jonas Møllnitz, hvis fodboldmæssige kvaliteter alle kender til, og ligeledes får vi en spiller, der højner niveauet til træning, og som også deltager aktivt i den sociale del af klubben – en rigtig Undløse BK-dreng.

Kevin Morf Pedersen har en fuldstændig skades- & afbudsfri trup, hvilket betyder at han må se bort fra flere spillere, der både var faste startere eller reserver i sidste sæson. Gorm Eliasen, Magnus Holt Jensen, Benjamin Jensen, Frederik Fischer, Sonni Christensen, Martin Hede & Jimmi Vaarskov fik alle spilletid for 1.holdet i foråret, men de er end ikke på bænken til 2014/2015-sæsonens første kamp, hvor Kevin Morf Pedersens 14 mands trup ser ud som følger:

 • Tommy Nilsson,
 • Flemming Gotfredsen,
 • Kevin Morf Pedersen,
 • Frederik Vestergaard,
 • Danny Hensen,
 • Rene Hendriksen,
 • Kim Olsen,
 • Kim Schlicker,
 • Jonas Møllnitz,
 • Thomas Søgaard,
 • Kasper Pedersen,
 • Daniel Skovgaard,
 • Nicki Jensen,
 • Faton Gjyrevci,

Det er selvfølgelig kun mandag i dag, så der kan komme ændringer grundet skader mv. – i så fald vil I selvfølgelig kunne læse om det her på siden.

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Hvalsø IFs 2.hold, der på papiret er et af favoritholdene til at snuppe en af de to oprykningspladser til Serie 2, hvorfra klubbens 1.hold i sidste sæson rykkede op i Serie 1.

Hvalsø IF havde en lidt svær efterårssæsonen, der blot gav klubben i midterplacering i Serie 3 pulje 4, og de indledte også foråret med at tabe 6-3 til de senere puljevindere fra Vindinge IF, men forårets efterfølgende 10 kampe gav imponerende 28 point og en målscorer på 40-11. Det stærke forår var dog ikke nok, da Vindinge IF & RSFK Roskilde snuppede de to oprykningsgivende pladser, blot 6 & 2 point foran Hvalsø IFs 2.hold, der dermed ikke sikrede klubben en dobbeltoprykning.

Det er flere sæsoner siden, at Undløse BK & Hvalsø IF har mødt hinanden i en turneringskamp, og de tidligere referater er desværre gået tabt i forbindelse med at vi har skiftet hjemmeside, så lige på det plan, der starter vi helt forfra – desværre.

Undløse BKs 2.hold skal ligeledes i aktion på lørdag, når Benløse IF kommer på besøg på Undløse Stadion kl 16.00.

Undløse BKs bestyrelse håber at se en masse folk på Undløse Stadion, til dette dobbeltarrangement, hvor både 1. & 2.holdet gerne skulle godt fra land i deres respektive puljer, og så er der ligeledes mulighed for, at yderligere to spillere, melder sig ind i ”All-Time-Topscorer-Klub-100”, da både Thomas Søgaard & Jimmi Vaarskov står noteret for 99 mål siden 2004.

Vel mødt til alle!

Skriv en kommentar