Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Fuglebjerg Sandved Tornemark

Optakt: Undløse BK – Fuglebjerg Sandved Tornemark

Screenshot_20180920-195113

Optakt:
Undløse BK – Fuglebjerg Sandved Tornemark
Runde: 6 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 22.september 2018 kl 11.00
Dommer: Brian W Ahlquist
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Frederik Broe Larsen
Tvivlsom:
Afbud: Nickolai Larsen, Oliver Pilgaard Christophersen, Frederik Vestergård

Undløse BKs 1.hold ramte i lørdags bunden, da de trods en fin indsats i 1 halvleg, tabte hele 8-1 på Lov Stadion imod FK Sydsjælland 05, og dermed led Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab sæsonens fjerde nederlag i fem kampe, og der er ingen tvivl om at der snaet skal point på kontoen, hvis ilke holdet skaæ blice isoleret i bunden, som en klog fodboldtræner en gang sagde engang “for hvert nederlag vi lider, des tættere kommer vi på den næste sejr”, og den første mulighed for en sejr, er på lørdag, hvor Fuglebjerg Sandved Tornemark kommer på besøg på Undløse Stadion.

Tommy Søgaard Gotfredsen kan igen råde over Flemming Gotfredsen, men må tilgengæld undvære Frederik Broe Larsen & den nybagte far (stoet tillykke) Frederik Vestergård. Der er mulig debut til Frederik Otto Jensen, der er ned som 14.mand, i den trup der ser ud som følger:

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Marcus Primgaard Hansen
Flemming Gotfredsen
Jonathan Kirk
Benjamin Jensen
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Nikolai Holst Nielsen
Frederik Broe Larsen
Alexander Pilgaard Christophersen
Martin Aaberg Hansen
Frederik Otto Jensen

Lørdagens modstander er som nævnt Fuglebjerg Sandved Tornemark, der ligesom FK Sydsjælland er nedrykkere fra Serie 1, via 10.pladsen, efter en sæson hvor de hentede 21 point i 22 kampe med en målscorer på -29. Nedrykningen var relativt tidligt en realitet, og forårets kampe gav derfor også meget svingende resultater.

Sydsjællandere er tilgengæld kommet fantastisk fra land i efteråret, og der er ingen tvivl om at de vil hurtigt tilbage i Serie 1, og de har hidtil gjort rent bord, med sejre over Høng GF (2-1), FC Storebælt (1-0), Ørslev GIF (5-2), Benløse IF (3-2) & senest Sorø Freja (5-1). Så der venter selvfølgelig hjemmeholdet en ordentlig mundfuld, men Tommy Gotfredsens mandskab har tidligere spillet nogle af deres bedste kampe, når modstanderen på papiret er stærkere, og det må være en flok revanchelystne knægte der løber på banen lørdag formiddag.

Tommy Søgaard Gotfredsen var søndag formiddag i dialog med Nordvestnyt vedr holdets sæsonstart, og han havde følgende at sige til avisen “At vo lukker så mange mål er katastrofalt. Vi trænger virkelig til en succesoplevelse. En sejr edter fem kampe, det er ikke det, vi er vant til i Undløse BK. Vi har brug for en sejr. Det er nemlig seb bedste medicin man kan få i den situation, vi står i”.

Kampen på lørdag er fremrykket tre timer, til kl 11.00, grundet Rene Christensen & Eva Jensens bryllup i Undløse Kirke, men vi tænder selvfølgelig stadig op i grillen, og sælger kolde øl & sodavand fra salgsvognen på pladsen.

Jimmi Zacharriassen & 2.holdet skal ligeledes i aktion på lørdag, hvor de kl 13.00 skal ud og jagte tre point imod Svinninge IF.

Vi glæder os til at se jer på sidelinjen, og vil slutteligt ønske Rene & Eva stort tillykke med brylluppet – vi håber at I får en fantastisk fest.

Skriv en kommentar