Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Fodboldklubben Sorø Freja

Optakt: Undløse BK – Fodboldklubben Sorø Freja

Screenshot_20180607-154926

Optakt:
Undløse BK – Fodboldklubben Sorø Freja
Runde: 21 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 9.juni kl 14.00
Dommer: Mikkel Bendtzon
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom: Frederik Vestergård
Afbud:

Undløse BKs 1.hold kom ned på jorden igen, da de søndag & tirsdag tabte til henholdsvis Holbæk United & Herlev IF, hvor der selvfølgelig var den ventede klasseforskel imod Herlev IF, så følte Tommy Gotfredsens mandskab igen, at man burde have fået mere med hjem i søndags, men det kommende Serie 1-hold, Holbæk United vandt på større skarphed & individuel klasse.

Det betyder jo selvfølgelig også at Undløse BK stadig kæmper for livet i Serie 2 pulje 3, hvor en enkelt sejr i de sidste to kampe er nok, for at undgå den direkte nedrykning som nr 9-12 bliver ramt af, men med et meget kompliceret 8’er regnskab, der både indbefatter 2.division, Danmarksserien, Sjællandsserien & dw tre øvrige Serie 2-puljer, så skal holdet helst ud og have 6 point, hvilket med 95% sikkerhed giver dem endnu en sæson i Serie 2.

Og første mulighed kommer på lørdag, hvor Sorø Freja gæster Undløse Stadion, i en kamp der både kan sikre dem overlevelse, men også smide dem direkte ind i nedrykningsduellen før sidste spillerunde.

Tommy Gotfredsen har Flemming Gotfredsen til rådighed igen, men spare ham formentlig til kampen i sidste runde mod Fårevejle BK, med mindre Månedens Spiller i maj, Frederik Vestergård, må sidde ude med den mindre skade han pådrog sig i tirsdagens pokalkamp.

Som udgangspunkt er der ingen ændringer i forhold til den oprindelig trup imod Herlev IF, hvilket også betyder at Oliver Pilgaard Christophersen & Jonas Møllnitz er tilbage – men det er muligt at der på dagen kan ske ændringer.

1. Lasse Jensen
5. Jonathan Kirk
6. Frederik Vestergård
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
22. Nicolai Broe Larsen
23. Jeppe Babalola Andersson
24. Alexander Pilgaard Christophersen

Lørdagens gæster fra Sorø Freja har haft et meget blandet forår, hvor de har vundet fire, og tabt fem kampe, bl.a de seneste to imod Fløng Hedehusene (1-0) & Taastrup FC (4-0), hvilket altså betyder at de fortsat kan nå at rykke ned i Serie 3, selvom chancen dog nærmest er mikroskopisk, da de på en evt 8.plads vil have et langt højere pointgennemsnit end de øvrige 8’ere.

Sorø Freja vandt det omvendte opgør på kunstgræsset i Sorø med 2-0, i en kamp der længe var meget lige, og hvor det afgørende mål først faldt dybt inde i overtiden.

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange mennesker på sidelinjen, til det der er sæsonens sidste hjemmekamp, og vanligt tro tænder vi op grillen, og sørge for en masse kolde drikkevarer til sommervarmen.

2.holdets kamp imod TFC Odsherred er desværre aflyst, da gæsterne ikke kan stille hold.

Skriv en kommentar