Home » Senior 2 » Optakt: Undløse BK (2) – Jernløse BK

Optakt: Undløse BK (2) – Jernløse BK

Optakt:
Undløse BK (2) – Jernløse BK – Undløse Stadion – Lørdag 30.august 2014 kl 16:00

Undløse BKs 1.hold er oversidder den kommende weekend, da de skulle have mødt Roskilde KFUMs 3.hold, men da de få dage før sæsonstarten trak sit hold ud, er den kommende weekend altså et af de fire ”huller” der er i Kevin Morf Pedersens mandskabs kalender, og i virkeligheden kommer det måske på det bedst mulige tidspunk, så de skadede spillere kan komme helt ovenpå til et tæt pakket efterårsprogram.

Men selvom 1.holdet ikke skal i kamp, så skal I ikke snydes for en kampoptakt, da 2.holdet på lørdag skal ud i sæsonens ”Skovvejen-Derby”, når det der faktisk er Jernløse BKs 1.hold, kommer forbi Undløse Stadion.

Undløse BKs 2.hold har indledt sæsonen med to vidt forskellige kampe, der dog begge har givet 3 point – først via en noget ukontrolleret og usammenhængende 3-2 sejr over Benløse IF, der ellers tidligt bragte sig foran med 2-0. Men mål af Magnus Holt Jensen, Daniel Rohde & Mikkel Skov vendte kampen på hovedet, og Undløse BK fik den bedst mulige sæsonstart rent pointmæssigt.

Og så senest forrige onsdag, hvor Peter Jarvads mandskab leverede en fremragende indsats ude imod Nordrup/Farendløse IF, hvor det eneste man kunne sætte en finger på, var sejrens størrelse, der ”blot” blev på 6-2, på tre mål af Jimmi Vaarskov, to af kampens bedste spiller, Martin Hede, samt et enkelt mål af Benjamin Jensen.

Sejren i Nordrup var 2.holdet 8.sejr på stribe, efter at holdet sluttede foråret af med at vinde de sidste 6 kampe, dog uden at det var nok til mere end en skuffende 3.plads, pga. de dumme point holdet smed væk i starten af sæsonen, og dermed blev sæsonmålet, der hed oprykning til Serie 5 ikke indløst.

Dette mål skal ganske simpelt indløses i denne sæson, hvor 2.holdet også er markant forstærket med de fire nye folk i 1.holdstruppen, der har sendt Benjamin Jensen, Martin Hede, Jimmi Vaarskov, Magnus Holt Jensen, Frederik Fischer, Sonni Christensen mere eller mindre permanent ned på 2.holdet.

2.holdets kamp imod Jernløse BK er uden tvivl en af sæsonens vigtigste kampe. Dels pga. håneretten og den helt specielle nerve, der er i sådanne lokalopgør, men også fordi en sejr her, måske/forhåbentlig vil give holdet det rygstød og ekstra skud selvtillid, der kan bære holdet hele vejen til en af de to oprykningsgivende pladser. I foråret var 23 ud af 33 mulige point ikke nok til at rykke op, og derfor er hver eneste kamp så utrolig vigtig, da et hvert pointtab kan blive dyrt, når det afgørende regnestykke skal gøre op til sidst.

Jernløse BK har ligesom Undløse BK (2) indledt sæsonen med to sejre, da først blev til en 3-2 sejr ude mod Hashøj FS og i sidste weekend blev det til en 4-2 sejr hjemme over Gørslev IF. Det er derfor udover en kamp om håneretten, også i den grad en kamp om point. Der er efter to runder hele fire hold med 6 point, så det handler om at hænge på i toppen allerede nu.

Jernløse BKs forårssæson gav dem 14 point i 11 kampe, hvilket sikrede dem en plads midt i tabellen, men alligevel 9 point efter Undløse BK på 3.pladsen, og blot 4 point bedre end Højby IF på sidstepladsen.

Det senest opgør imellem de to hold, gav Undløse BK håneretten via en 5-3 sejr, i en kamp hvor hjemmeholdet Jernløse BK, ellers længe havde fat i den lange ende. Jimmi Vaarskov blev ved den lejlighed dobbelt målscorer, mens Sonni Christensen, Thomas Søgaard & Thomas Rossing stod for de blåklædte tre sidste scoringer – sidst i denne optakt kan der læses et længere referat fra netop den kamp ved Jernløse Hallen.

Undløse BK havde nedestående 14 spillere med til kampen imod Nordrup Farendløse IF, hvor Kasper Schou & Dan Bøgelund var ude med afbud, og det bliver formentlig i blandt disse 16 spillere og 1-2 mere, som Peter Jarvad & Kevin Morf Pedersen skal finde de 14 spillere, der meget gerne skulle besejre Jernløse BK på lørdag. Den endelig trup vil være at finde her på siden torsdag aften.

Mathias Johansen
Morten Worm
Niels Hansen
Magnus Holt Jensen
Daniel Zøller
Brian Jørgensen
Benjamin Jensen
Martin Hede
Frederik Fischer
Sonni Christensen
Jimmi Vaarskov
Daniel Rohde
Mikkel Skov
Jimmi Zachariassen

Kampreferat Jernløse BK – Undløse BK 9.juni 2014:
Undløse BKs 2.hold var her til middag på besøg hos lokalrivalerne fra Jernløse BK, og gæsterne havde en fortsat oprykningsmulighed at slås for, mens hjemmeholdet forspildte deres sidste mulighed, med sidste weekends nederlag til Rørvig IF.

De blå-klædte gæster indledte kampen bedst, og Jimmi Vaarskov fik holdets første store chance, da han efter en fornem dybdebold fra Jimmi Zarcharriasen kom alene med keeperen, men Undløse BK-angriberen afsluttede for svagt og måltavlen forblev på 0-0. Også Frederik Fischer havde et par gode muligheder, men også han manglede lige den sidste skarphed.

Gæsterne sad generelt bedst på spillet, men som det er sket så ofte før, så kom gæsterne bagud, efter ikke at have udnyttet sine store muligheder i den anden ende. Hjemmeholdet kom i front efter et noget uheldigt selvmål fra Kasper Schou, der på selve mållinien ikke fik sparket bolden væk, men ind i eget mål i stedet.

Gæsterne fortsatte dog med at dominerer med bolden, og helt fortjent blev det også til 1-1, da Jimmi Vaarskov endnu en gang blev sendt alene dybt, og denne gang svigtede Undløse BK-angriberen ikke, da han sikkert lagde Dan Bøgelunds fine oplæg forbi keeperen.

Undløse BK burde også have bragt sig i front, da Jimmi Vaarskov stak Thomas Søgaard alene med keeperen, men den unge angribers dribling rundt om keeperen blev ikke helt skarpt nok, og 1-1 forblev stillingen ved pausen, selvom det var tæt på at hjemmeholdet var kommet i front til sidst i 2.halvleg, men deres fine afslutning prellede af på stolpen.

Undløse BK indledte 2.halvleg med lyn og torden, og Thomas Søgaard stod bag scoringen til 2-1, da han med en fremragende aktion på kanten, slap fri i feltet, og med en perfekt aflevering skråt bagud i banen, fandt han en helt blank Jimmi Vaarskov, der dog overplacerede sin afslutning, og ramte stolpen, men Thomas Rossing stod klar i et lille felt, og sparkede returbolden i kassen.

Herefter blev gæsterne alt for passive, både i tanke og handling, og det blev for alvor svært, da en stærkt spillende, Sonni Christensen, fik et noget hårdt gult kort. Og hjemmeholdet kom da også på 2-2 i en situation, hvor det dog meget lignede et frispark til gæsterne. Hjemmeholdet kom også på 3-2, da de efter en lang bold snød gæsternes tøvende forsvar, og lobbede bolden i kassen.

Det kunne sagens have været afgørelsen, mod et Undløse BK-hold, der i denne periode stod meget svagt, men gæsterne viste fantastisk moral, og lød sig virkelig tænde af 3-2 målet til hjemmeholdet. De næste 5-7 minutter blev det ”alt eller intet”, og gæsterne vendte 3-2 til 5-3 via tre lynscoringer.

Sonni Christensen stod for udligningen, da han sparkede et straffespark, begået imod ham selv, stensikkert i kassen. Straffesparkssituationen opstod efter godt opspil imellem Sonni Christensen, Thomas Søgaard og Jimmi Zachariassen.

Ganske kort efter gjorde Jimmi Vaarskov det til 4-3, da han langt ude fra lagde Thomas Søgaards sukkerbold udenom om keeperen, og selvom Undløse BK-angriberen jublede lang tid inden bolden ramte nettet, til stor fortvivlelse for holdets mange tilskuere, der havde set bolden forbi målet, så kunne også de juble da de slutteligt så bolden ligge inde i kassen.

Thomas Søgaard havde efterfølgende en rigtig god mulighed, hvor han fremragende pillede en flot aflevering fra Morten Vorm ned i feltet, men desværre fik han overbalance og han fik derfor aldrig afsluttet. Det gjorde han til gengæld få minutter efter, da Jimmi Vaarskov manglede en spil mulighed på midten, og det blev i stedet en lang præcis tværbold til Joshua Etherington, der flot tog bolden med, og lagde den på tværs til Thomas Søgaard, der denne gang satte bolden sikkert i kassen.

Hjemmeholdet havde efterfølgende et par gode muligheder for at reducerer, men der blev ikke scoret yderligere, og gæsterne kunne fejre deres femte sejr i træk. Desværre er det næppe nok til at rykke op for 2.holdet, da Vipperød BK ude slog Højby IF, og de kan nu selv afgøre, men de vil med vil med Bramsnæs FB op i Serie 5. Undløse BK og Bramsnæs FB ligger pt side om side med 20 point, men Undløse BK er 4 mål dårligere på målscoreren. Det hele afgøres i næste weekend, hvor Undløse BK lørdag eftermiddag møder Kalundborg Bombers, mens Vipperød BK & Bramsnæs FB først spiller henholdsvis søndag og mandag.

Skriv en kommentar