Home » UB1901 » Optakt: Sydbank Pokalen – Undløse BK-Ballerup Skovlunde Fodbold

Optakt: Sydbank Pokalen – Undløse BK-Ballerup Skovlunde Fodbold

Optakt:

Undløse BK – Ballerup Skovlunde Fodbold
• Runde: Sydbank Pokalen 5.runde
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Tirsdag d. 11.august 2020 kl 19.00
• Dommer: Mikkel Jensen, Henrik Them Christensen & Palle Knudsen
• Karantæne: –
• Skader: Heric Ema, Benjamin Jensen, Nicki Jensen
• Tvivlsom:
• Afbud:

Efter en meget meget lang fodboldpause pga Covid 19, så har Tommy Gotfredsen & Kim Schlickers mandskab endelig fået lidt græs under støvlerne med træningskampe imod Gørslev IF (0-6) & HB Køge U19 (5-2), og nu skal holdet så også ud i efterårets første betydende kamp, som optakt til weekendens åbningskamp i Serie 2 pulje 3, når 5.runde af Sydbank Pokalen skal afvikles, og vi skal have fundet DBU Sjællands repræsentanter i DBUs hovedturnering.

Før sommerferien sendte de blå/hvide Sjællandsserie-holdet Vallensbæk BK & Serie 2-holdet Såby Fodbold ud af turneringen, og nu gælder det så Danmarksserie-holdet fra Ballerup Skovlunde Fodbold.

Tommy Gotfredsen har haft en lidt kaotisk opstart med mange afbud, flere småskader og en uge der blev smidt i skraldespanden pga den positive coronatest cheftræneren selv blev ramt af.

Der er stadig et par spillere som ikke er 100% klar, og derfor prioriteres til weekendens kamp i Serie 2, men tilgengæld er der blevet plads til Daniel Stormly, der får sin officielle debut, og han er udtaget som en del af nedenstående trup.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Faton Gjyrevci (2)
IMG_4904
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Daniel Stormly (12)
man_silhouette_clip_art_9510
Magnus Herforth (16)
IMG_0496
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Tore Babalola Andersson (34)
IMG_4416

Tommy Gotfredsen mangler fortsat svar fra et par spillere, og udtager yderligere to spillere i morgen eftermiddag.

Tirsdagens gæster er som tidligere nævnt Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) fra Danmarksserien, der i efteråret blev nr 3 i Herre DS pulje 1, og blot var 3 point fra at spille sig i Oprykningsspillet til 2.division, fra den pulje hvor KFUM’s Boldklub Roskilde rykkede op i landets tredje bedste række.

BSF har spillet sig i 4.runde via sejre over Jersie United (S3) & Målev BK (S2), der begge blev besejret med 3-0.

Ballerup-Skovlunde Fodbold er en sammenslutning af Ballerup IF og Skovlunde IF, som blev en realitet ved den stiftende generalforsamling den 1. juni 2010. Forud for fusionen var gået et år med mange møder i den nedsatte arbejdsgruppe, flere ekstraordinære generalforsamlinger og endelig den stiftende generalforsamling.

Ballerup IF blev stiftet 15. juni 1927 og var i mange år kommunens storklub med højst rangerende hold og mange medlemmer.

Skovlunde IF blev stiftet den 8. oktober 1956. Klubben har siden 1968 haft kvindefodbold som en del af klubbens hold og har igennem alle årene været førende indenfor i kvinde- og pigefodbold i dansk fodbold.

Efter fusionen har klubben over 60 hold og er repræsenteret i samtlige rækker i ungdomsfodbold både på pige- og drengesiden. Klubbens Kvinde Senior spiller i landets højeste række, Kvindeligaen, og Herre Senior spiller som nævnt i Danmarksserien.

Kampen bliver spillet på Undløse Stadion tirsdag d. 11.august kl 19.00, og vi forventer rigtig mange mennesker på Tribunen & sidelinjen, så medbring evt jeres egen klapstol til at sidde på, da coronareglerne siger at kun siddende tilskuere er tilladt, desuden vil der selvfølgelig være tilgang til sprit ved containeren, hvor Benny Jensen tænder op i grillen, og hvor Vivi Kristiansen & Inga Christensen står klar til at tage imod jer.

Skriv en kommentar