Home » UB1901 » Optakt: Kalundborg GB-Undløse BK

Optakt: Kalundborg GB-Undløse BK

Optakt:

Kalundborg GB – Undløse BK
• Runde: 3/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Munkesø Stadion, Stadion Allé, Kalundborg
• Tid: Søndag d. 1.september kl 13.00
• Dommer: Dan Gheban
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen
• Tvivlsom:
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Rene Hendriksen, Frederik Vestergård

Undløse BKs 1.hold hsr fået en rigtig fin start på sæsonen 2019/20, hvor to sene mål har givet henholdsvis 1 & 3 point imod Mørkøv IF & Såby Fodbold.

På søndag venter den første at de store styrkeprøver, når Serie 1-nedrykkerne fra Kalundborg GB står på menuen.

Tommy Gotfredsen må undvære sidste weekends matchvinder, Rene Hendriksen, men har tilgengæld topscorer Martin Aaberg Hansen tilbage i truppen, hvor også Tobias Holst Nielsen er med igen.

Frederik Vestergård er ligeledes ude, da han har valgt at holde en fodboldpause i efteråret, hvilket Tommy Gotfredsen selvfølgelig har forståelse for, men også er rigtig ærgerlig over.

Nicki Jensen står stadig på skadelisten, og det er meget tvivlsomt om han kommer i aktion i 2019, mens Jeppe Babalola Andersson vender hjem fra Uganda midt i september, og er således til rådighed i efterårets sidste fem kampe.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Faton Gjyrevci (2)
IMG_0465
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Anders Hansen (18)
IMG_4727
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409

Søndagens værter fra Kalundborg GB er nedrykkere fra Serie 1, hvor de sluttede sidst med blot 7 point i 22 kampe, og blot en enkelt sejr – holdet fra Munkesø Stadion hentede faktisk kun 1 point i forårets 11 kampe.

De rød- & hvidstribede vestsjællændere har fået en fin start på sæsonen, med 4 point i to kampe. Ligesom Tommy Gotfredsens mandskab, så hentede de et enkelt point i åbningskampen, da de i lokalopgøret imod Svebølle BI udlignede til 4-4 dybt inde i overtiden. Og i sidste weekend kunne de sætte tre point ind på kontoen, efter en 1-0 sejr ude over Fløng Hedehusene. Emil Suhr blev matchvinder, og han tegnede sig også for to scoringer imod Svebølle BI, og han ligner et tidligt bud på rn topscorer for Kalundborg-mandskabet.

Det seneste møde i mellem de to klubber ligger fire år tilbage, hvor Kalundborg GBs 2.hold vandt 4-3 på hjemmebane, i en kamp hvor Daniel Skovgaard (2) & Thomas Søgaard kom på måltavlen.

Siden da er Kalundborg GB gået mere eller mindre i opløsning, og faktisk havde deres 1.hold før denne sæson, blot vundet to ud af de sidste 71 kampe, hvilket har betydet nedrykning fra Danmarksserien til Sjællandsserien, til Serie 1 og nu til Serie 2.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ud rejse sig ovenpå sidste weekends 5-3 nederlag til Såby Fodbold, der reelt blev afgjort på 15 minutter midtvejs i kampen, hvor gæsterne vendte 3-0 til 3-4.

Og med skrivebordsnederlaget til Tølløse BK i første runde, så er holdet endnu ikke kommet på tavlen rent pointmæssigt, og det ville være rigtig rart at få fjernet det ubehageligt “0” i tabellen, og det skal gå ud over Hvalsø IF, der er værter på Hvalsø Ny Idrætspark søndag formiddag.

Jimmi Zachariassen har udtaget følgende trup til søndagens kamp.

Daniel Nesbit Rohde
Hjalte Frette Johnsen
Marcus Primgaard-Hansen
Magnus Holt Jensen
Christian Nøhr
Alexander Primgaard-Hansen
Mikkel Langhoff
Christian Alexander Arp
Max Christensen
Heric Ema
Brian Julius Jørgensen
Philip Paulo
Alexander Bruun

Vi håber meget at se jer på sidelinjen i Hvalsø & Kalundborg, men giver jer også mulighed fot at følge med live på Facebook.

Skriv en kommentar