Home » UB1901 » Optakt: Holbæk United – Undløse BK

Optakt: Holbæk United – Undløse BK

Screenshot_20180530-191031

Optakt:
Holbæk United – aundløse BK
Runde: 20 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Tuse Hallen, Tuse Byvej 8, Holbæk
Tid: Søndag 3.juni kl 18.00
Dommer: Frank Jensen
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Flemming Gotfredsen, Martin Aaberg Hansen
Tvivlsom:
Afbud:

Undløse BKs 1.hold har haft en helt fantastisk periode med tre sejre på stribe, og hele 13-1 samlet i de to turneringskampe imod Skibby IK & Vindinge IF, og de går derfor ind til søndagens sene kamp mod Holbæk United, med selvtillid og en tro på at rækkens tophold sagens kan besejres.

De to sejre over Skibby IK & Vindinge IF var to vigtige skridt i overlevelseskampen, men der venter stadig tre ekstremt vigtige kampe for Tommy Gotfredsen & co, der jagter 6. eller 7.pladsen i Serie 2 pulje 3, og dermed en ny sæson i Serie 2.

Læs meget mere om nedrykningsdramet her: http://ub1901.dk/lidt-noerderne-nedrykningstilfaelde/

Tommy Gotfredsen må igen undvære sin bror, Flemming Gotfredsen, der formentlig er resten af sæsonen med en lårskade. Til gengæld er Frederik Vestergård & Nicki Jensen igen til rådighed. Martin Aaberg Hansen er fortsat tvivlsom, men håber at blive klar til søndagens opgør i Tuse, hvor Tommy Gotfredsens derfor kun har udtaget 13 mand:

1. Lasse Jensen
5. Jonathan Kirk
6. Frederik Vestergård
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
22. Nicolai Broe Larsen
23. Jeppe Babalola Andersson
24. Alexander Pilgaard Christophersen

Søndagens værter Holbæk United er så godt som sikre på en oprykningsplads til Serie 1, men der er ingen tvivl om at de går benhårdt efter 1.pladsen i rækken, så de ikke er afhængige af resultaterne højere oppe i rækkerne, for at lade champagnepropperne kunne springe.

Holbæk-mandskabet er dog i en pointmæssig krise, efter at de gjorde rent bord i april måned med fire sejre, så har de lidt nederlag i tre ud af fire turneringskampe i maj måned, samt i pokalturneringen imod Raklev GI, og det betyder at Fårevejle BK har lukket det store hul holbækkerne ellers havde skabt, og de to hold ligger nu á point i toppen.

Senest tabte Holbæk United 1-0 på udebane til Taastrup FC.

Tommy Gotfredsens mandskab har haft flere fantastiske dueller med Holbæk United de sidste par år, med nogle af de mest mindeværdige sejr på Undløse Stadion i klar erindring. Senest tog Holbæk-mandskabet dog alle tre point med hjem fra Undløse Stadion, da de på en scoring dybt inde i overtiden vandt 1-0 i efterårets dyst.

I foråret besejrede de ligeledes Undløse BK, der ugen forinden havde sikret sig en ny sæson i Serie 2, og derfor måske ikke spillede sig helt ud, da det blev til et fortjent 2-0 nederlag ved Tuse Hallen.

Vi håber at se rigtig mange mennesker på sidelinjen, til trods for det noget usædvanlige kamptidspunkt.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet forpassede formentlig deres oprykningschance med sidste weekends nederlag til Tuse Næs BK, og formentlig er end ikke 9 point i de tre sidste kampe, nok til at få en tur i Serie 4, men muligheden skal selvfølgelig jagtes, når holdet lørdag kl 13.30 er gæster på Hørve Stadion.

Skriv en kommentar