Home » UB1901 » Fra Østrupvej til 1.holdet

Fra Østrupvej til 1.holdet

Screenshot_20180826-081837

Tommy Søgaard Gotfredsen gav i går debut til Nikolai Holst Nielsen, og han blev dermed den yngste 1.holdsdebutant i Undløse Boldklub, da han slog sin egen bror, Tobias Holst Nielsen, med 67 dage, og 1.holdets anfører Jonas Møllnitz med 59 dage.

Den ældste i “Team Østrup”, Jonas Møllnitz, fik debut tilbage i 2008, efter at Kevin Bernhard Pedersen havde lokket, den ellers fodboldtrætte knægt, op på banerne igen.

Tobias Holst Nielsen fik debut tilbage i 2014, da Tommy Gotfredsen debuterede som træner, på Hvalsø Idrætspark, med en 3-2 sejr over Hvalsø IF.

Tobias Holst Nielsen vendte tilbage til Undløse BK straks efter sin 16 års fødselsdag, efter en afstikker til Jernløse BK, og han blev også valgt til Tommy Gotfredsens første 1.holdstrup, og han står siden da, noteret for 69 kampe for klubbens senior-hold.

Udover de nuværende tre “Østrup-drenge”, så har også både Mikkel Holt Jensen & 2.holdets nuværende anfører, Magnus Holt Jensen, fået debut på klubbens 1.hold før de rundede 20 år, og også Michael Holt Jensen & Jan Rasmussen, der de sidste to år har stået i spidsen for klubbens All Stars-hold til Undløse Cuppen, og som begge to har en lang årrække i spidsen for klubben Senior-afdeling, er bosiddende i Østrup, og vi nyder rigtig godt af den energi, den figtervilje & den fandenivoldskhed, som drengene i Østrup, åbenbart får ind med modermælken, og glæder os til at se vores nuværende trekløver på midten, mase modstanderne i Serie 2.

Læs her en kort præsentation af Brødrene Holst, ifm deres skifte til Undløse BK, samt et kort portræt af Jonas Møllnitz ifm at han blev kåret til Årets Spiller i 2015, noget han i øvrigt gentog i 2016. http://ub1901.dk/kort-praesentation-af-klubbens-nye-folk/ (Tobias) & http://ub1901.dk/nikolai-holst-nielsen-vender-hjem-undloese-bk/ (Nikolai) & http://ub1901.dk/aarets-spiller-2015-valgt-af-spillertruppen-jonas-moellnitz/ (Jonas).
#TeamØstrup #RugbrødMorgenMiddagAften #YngsteDebutanter

Skriv en kommentar