Home » UB1901 » Ny storsejr til U15-drengene

Ny storsejr til U15-drengene

Undløse BKs U15-drenge var her til aften gæster på Vipperød Stadion, og der var klasseforskel i en kamp, der reelt var afgjort efter 15 minutters spil.

Gæsterne startede lidt afventende, men kom alligevel tidligt i front, da Alexander Jensen modtog bolden på egen banehalvdel, hvorfra han drev den frem, og han gled lige igennem både deres midtbane og forsvar, som ikke kunne fange ham, og ej heller forhindre ham i at gøre det til 1-0.

Kort tid efter modtog Emil Skovholm Pedersen bolden omkring midten, og han løb fra sine modstandere, så let som ingenting, og dermed slap fri på kanten. Undløse BK-topscoreren havde herefter muligheden, for at sparke på mål , men stoppede lidt op for at afvente sine medspilleres fremstød, men da ingen havde kunne følge hans tempo, så tog han et træk mod venstre og bragede bolden i kassen til 2-0.

Gæsterne sad tungt på begivenhederne, og den blå bølge kørte endnu en hurtig omstilling, hvor det igen var Alexander Jensen der kom til baglinjen, og på midten blev Kenan Mikkelsen målscorer, da han bankede bolden op i nettaget med sin venstre fod.

Emil Skovholm Pedersens fart skaffede gæsterne endnu et mål, inden uret havde rundet det første kvarter. Hjemmeholdet ville spille bolden tilbage til deres målmand, men Emil Skovholm Pedersen fangede den og deres målmand måtte lave straffespark, for at stoppe gæsternes hurtigløber. Oliver Toft sparkede sikkert bolden i nettet fra 11-pletten.

Træner Jevin Morf Pedersen var stadig ikke helt tilfreds med det etablerede spil, selvom hans hold var i fuld kontrol, bl.a også via et stærkt midterforsvar med Hjalte Johnsen & Lucas Roel Søgaard, der lukkede ned for de få ting hjemmeholdet havde.

Det blev også 5-0 inden pausen, da Emil Skovholm Pedersen slap fri i venstre side og spillede bolden ind til Oliver Toft, som nok burde have lagt den af til Kenan Mikkelsen, men han valgte at vende rundt med bolden, og med en tå-hylder satte han den ind til pausestillingen 5-0.

Kevin Morf Pedersen skiftede Alexander Jensen, Oliver Toft og Jonas Svanebjerg ud i pausen, og gav spilletid til Max Stormfeldt, Anker Jensen og Sebastian Edelved, som ellers kun har stået på mål i år. Kevin Morf Pedersen udnyttede situationen til at eksperimentere lidt, og rykkede bl.a Emil Pedersen ned som venstre back, Nicolai Holst Nielsen i midterforsvaret, Kenan Mikkelsen på en kanten, og Oliver Toft & Mads Søgaard Jakobsen ind på midt midt.

Det ændrede ret meget i kampforløbet, og hjemmeholdet kom lidt bedre med, og lavede også to flotte reducerende mål. I de sidste fem min rykkede gæsterne tilbage til en mere normal opstilling, hvilket også gav endnu et mål, da Emil Skovholm Pedersen sparkede en returbold i nettet efter et hjørnespark.

Og 6-2 blev også kampens resultat, i en kamp hvor Kevin Morf Pedersen var tilfreds med resultatet, men savnede at hans hold prøvede at spille noget bedre pasningsfodbold, og dermed have lidt bedre kontrol på kampen & tempoet, da det på dagen blev til lidt for mange enkeltmandspræstationer – givetvis fordi hjemmeholdet simpelthen var overmatchet fra start til slut.