Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 2: Jonas Svanebjerg

Månedens Spiller Herre Senior 2: Jonas Svanebjerg

Så er det endnu en gang blevet tid til at sætte navn på Månedens Spiller, og I kan herunder læse hvem Herre Senior 2’s Træner Jonas Olsen & Assistenttræner Mikkel Sode har valgt:

“Det har i denne måned været rigtigt tæt, og vi havde først tre stærke kandidater, Marcus Primgaard-Hansen, Daniel Rohde og Jonas Svanebjerg.

Vi sorterede herefter én fra,, og på trods af en fantastisk kamp imod Kirke Helsinge IF, måtte Daniel Rohde se sig slået på målstregen af en af de to andre.

Ham vi så ikke har valgt, har hele sæsonen faktisk knoklet og været med til at skabe en solid defensiv. Han leverede en god indsats både i Årby GI, imod Kr Helsinge IF og faktisk også mod FC Kalundborg på trods af det store nederlag. Men Marcus Primgaard-Hansen måtte se sig slået til sidst af vores alle sammens “Svane” – JONAS SVANEBJERG.

“Svane” knokler altid røven ud af bukserne, og han kommer stort set til træning hver gang, hvilket også er et stort plus for os i trænerteamet. Han har siden kamp nr. 1 bare blevet ved og ved med at levere, og specielt i september har han haft en rigtig stærk periode både i Serie 4 & Serie 6.

Han spillede fremragende imod Årby GI, hvor han var tæt på at udligne i slutminutterne, og her pegede hans holdkammerater også på ham som kampens bedste.

Imod Kr Helsinge var han bundsolid i sine defensive aktioner på trods af han startede lidt skidt ud afleveringsmæssigt, kom han igen, og udover Daniel Rohde var han nok kampens bedste spiller efter vores mening.

Med “Svane” har man altid en fighter og det er sgu en fornøjelse at have ham med både i kamp & på træningsbanen. Og han har sat sig tungt på pladsen som venstreback, hvor han bare bliver bedre og bedre”

Vi ønsker “Svane” stort tillykke med titlen som Månedens Spiller, og han vil blive præmieret for sin indsats ifm lørdagens kamp imod Jyderup BK.

Screenshot_20200929-154143_PicCollage

Skriv en kommentar