Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 2: Frederik Fischer

Månedens Spiller Herre Senior 2: Frederik Fischer

Screenshot_20210531-104219_PicCollage

Undløse BKs trænerduo har endnu en gang peget på Månedens Spiller, og træner Jonas Olsen sætter her ord på hvorfor det blev Frederik Fischer.

“I denne måned har vi haft tre kandidater oppe at vende.

Først og fremmest vores forsvarsgeneral Marcus Primgaard Hansen, som har leveret stabilt i alle vores kampe. Derudover har vores viceanfører Magnus Holt Jensen også været oppe at vende pga bl.a hans arbejdssomhed samt hans store løbepensum, der har kæmpe værdi for klubben.

Men de måtte begge to se sig slået på målstregen af en der har vist sig som outstanding i de seneste tre svære kampe, og det er selvfølgelig Frederik Fischer der er valgt som månedens spiller.

Fischer har været vores foretrukne angriber, men da der blev brug for ham på midtbanen, har han virkelig har set stærk ud. Han har knoklet røven ud af bukserne, og har også vist gode eksempler på hans teknik med diverse Laudrup-finter, og hvordan han kan vende på en tallerken.

Fischer kan få tingene til at ske på få sekunder, og han har sat mange gode angreb op imens han har spillet på midten, og ydermere har han samtidigt klaret sine defensive opgaver fantastisk.

Det er fuldt fortjent at Fischer bliver månedens spiller for maj måned, og vi ønsker ham selvfølgelig stort tillykke med titlen fra trænerstaben på 2.holdet

Skriv en kommentar