Home » UB1901 » Månedens Spiller Herre Senior 1: Lasse Jensen

Månedens Spiller Herre Senior 1: Lasse Jensen

Så er det igen blevet tid til at sætte navn på Månedens Spiller i Undløse BK, og Cheftræner Tommy Gotfredsen & Formand Jimmi Vaarskov var ikke rigtig i tvivl om at september måneds bedste spiller har været Lasse Jensen.

Screenshot_20200929-154027_PicCollage

Lasse Jensen har haft flere kampafgørende redninger i september måneds fire kampe, og senest fik han også sæsonens første clean sheet, da han på Taastrup Idrætspark leverede en gennemført fantastisk indsats.

Lasse Jensen har fortsat de her redninger hvor man bare står måbende på sidelinjen, og undrer sig over hvordan han kan reagere så hurtigt.

Feks var der ganske få højdepunkter i nederlaget til Tune IF, men Lasse Jensens dobbeltredning kort før pausen var en af de bedste redning på Undløse Stadion i nyere tid.

Desuden har Lasse Jensen bidraget med hele to assist i den forgangne måned, hvor han imod både Fløng Hedehusene Fodbold & Taastrup FC havde næstsidste fod på Heric Ema’s scoringer.

Vi ønsker Lasse Jensen stort tillykke med titlen, og han vil selvfølgelig blive præmieret for sin indsats ifm lørdagens kamp imod Svogerslev BK.

Skriv en kommentar