Home » UB1901 » Månedens Spiller August: Tobias Holst Nielsen

Månedens Spiller August: Tobias Holst Nielsen

Screenshot_20170423-101338

Cheftræner Tommy Gotfredsen & Holdleder Jimmi Vaarskov, har endnu en gang valgt Månedens Spiller, i en måned der har budt på tre træningskampe & to turneringskampe, og der har været flere navne i spil til denne måneds titel.

Alexander Pilgaard Christophersen & Thomas Søgaard stod rigtig stærkt i de tre træningskampe, mens de faldt sammen med resten af holdet imod Mørkøv IF i sæsonpræmieren, og kom derfor ikke med i opløbet til sidst.

Jeppe Babalola Andersson var ham der kom tættest på, uden at få prisen, da han har set rigtig stærk ud i opstarten, og også imod Jyderup BK i weekenden leverede han i en rigtig flot præstation, men han blev slået på målstregen af Tobias Holst Nielsen, der hen over sommeren har tilkæmpet sig en fast plads på holdets midtbane, og selvom det ikke er alt der lykkedes for Østrup-drengen, så kan man aldrig sætte en finger på hans arbejdsindsats, og han er en modbydelig spiller, at spille overfor, da man aldrig rigtig slipper af med ham. Og så har han også bygget på, både teknisk & verbalt, hvor han træder mere & mere i karakter på banens midte, og han ser ud til at blive en rigtig vigtig del af Tommy Gotfredsens mandskab i efteråret, hvor han også har fået selskab af sin lillebror, Nikolai Holst Nielsen, på midten (Læs mere om Holst-brødrenes vej til 1.holdet her: http://ub1901.dk/oestrupvej-1-holdet/ )

Tobias Holst Nielsen vendte tilbage til Undløse BK, i 2013, straks efter sin 16 års fødselsdag, efter en afstikker til Jernløse BK, efter han havde spillet sine tidlige ungdomsår i Undløse BK.

Men da Tobias Holst Nielsen var gammel nok til at spille seniorfodbold, kaldte den blå trøje altså igen, og han blev straks en del af, klubbens nye cheftræner, Tommy Gotfredsens første 1.holdstrup, dels for at snuse lidt til det hele, men også for at udvikle sig på den bedst mulige måde, og Tobias har siden da spillet 69 turneringskampe for klubbens seniorhold. Han debuterede for klubbens 1.hold på Hvalsø Idrætspark, i Tommy Gotfredsens første kamp i spidsen for Undløse BK, hvor han blev indskiftet efter pausen i 3-2 sejren over Hvalsø IF.

Tobias Holst Nielsen har som nævnt bidt sig fast på den defensive midtbane, hen over sommeren, men han er desuden en rigtig dejlig spiller at have i truppen, da han også kan dække begge backer, samt midterforsvaret, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi ønsker Tobias Holst Nielsen stort tillykke med prisen, og han vil blive belønnet for sin indsats ifm 1.holdets kamp i Vemmelev i morgen.

Skriv en kommentar