Home » UB1901 » Knægten med de største nosser, er nu også klubbens mest scorende spiller

Knægten med de største nosser, er nu også klubbens mest scorende spiller

Thomas Søgaard bidrog i weekenden med to mål & to assist i weekendens 6-0 sejr over Mørkøv IF, i en kamp hvor unge Søgaard var outstanding igennem samtlige 90 minutter, hvor han var en evig trussel for sin tidligere klub, der måtte se ham lave to fantastiske mål allerede før pausen.

image

Med de to mål kom Thomas op på 126 Seniormål, og det gør ham til den mest scorende spiller i Undløse BK i perioden fra 2004-2016, hvor han nu har henvist Jimmi Vaarskov til 2.pladsen. I øvrigt en tidsperiode, der startede da Thomas kun var 11 år, og derfor langt fra Seniorfodbold, hvilket bare gør det endnu mere imponerende.

Thomas Søgaard fik sin senior-debut i 2010 i en alder af 16 år, hvor han scorede 5 mål i sæsonen 2009/10 på klubbens 2.hold, og i de følgende to sæsoner imponerende han alt & alle med henholdvis 17 & 32 mål, hvor han bl.a. satte den fortsatte klubrekord, ved at score hele otte mål i samme kamp, og han har alt i alt scoret 74 mål på klubbens 2.hold, hvilket kun overgåes af Jimmi Vaarskovs 88 mål.

Anders Taverna Nielsen gav i 2013 Thomas Søgaard 1.holdsdebut, hvor han også straks viste sin målnæse, og Thomas har med lørdagens to mål på Mørkøv Stadion, scoret i alt 52 mål på 1.holdet, og det har endda været med en afstikker på et halvt år i Mørkøv IF. Det er ganske enkelt imponerende af en knægt på blot 22 år.

Thomas Søgaard spillede en helt afgørende rolle, da Undløse BKs 1.hold i 2015 sikrede sig oprykning til Serie 2, hvor han scorede hele 19 mål i sæsonen 2014/15, og han blev også den mest scorende i kalenderåret 2015 med 18 mål fordelt på 13 mål i Serie 3, og 5 mål i efterårets elleve Serie 2 kampe, og bl.a. hele tre hattrick.

Og Thomas har også startet dette forår med mål i støvlerne, med som tidligere nævnt to mål imod Mørkøv IF, mens han både scorede og assisterede i 2-0 sejr over Tølløse BK for 10 dage siden.

Søgaard

Thomas har stået lidt i skyggen af Faton Gjyrevci på hans foretrukne plads som topangriber, men han har under lidt svære betingelser og til tider med lidt begrænset spilletid leveret en rigtig stærk præstation hver gang han har fået chancen, og det har været en fornøjelse for Tommy Gotfredsen, at have sådan en type i truppen, og antallet af mål taler for sig selv, og både til træning og i kamp har Thomas vist prøver på sine sublime kvaliteter foran kassen, og her i opstarten har Thomas haft flere træningsaftener, hvor alt hvad har rørt ved er gået i kassen, og udover en fremragende sparketeknik, gør hans kvikke fodarbejde også, at han kan sætte selv de mest rutinerede forsvarsspillere på voldsomme prøver.

Thomas har desuden vist stor lyst til arbejde med de udfordringer han har haft rent fysisk, hvor han hen over vinteren af haft et tæt samarbejde med Coaching by Skovholm, v/personlig træner Dennis Skovholm.

Og lig dertil at Thomas er en af truppens mest vellidte spillere, og han har en enormt stor stjerne hos cheftræner Tommy Gotfredsen.

Udover Thomas´ mange mål & assist, så viste han også i den grad “nosser” og mod, da han i efterårets næstsidste kamp mod Dalby/HFK Fodbold, i overtiden, tog ansvaret i sine hænder, da dommeren tildelte ham et straffespark, som ingen andre ville sparke – et straffespark der kunne have skaffet Undløse BK sejren og dermed tre helt vitale point, men som de fleste nok husker, så blev Thomas´ ellers fine afslutning desværre snuppet af gæsternes keeper, men Tommy Gotfredsen havde efterfølgende kun lovord til overs for sin unge angriber, for at have modet til at sparke, og selvom Thomas hang voldsomt med hovedet efter kampen, så er Thomas fortsat den Tommy Gotfredsen peger på, når hans mandskab får tildelt muligheden fra 11-meter-pletten, og det var da også derfra han scorede sæsonens første mål, hjemme imod Tølløse BK.

Vi bringer senere på ugen, som en del af optakten til Serie 3-braget mellem Undløse BK & Holbæk United, et længere interview med Thomas her på siden, og vi har også fået Dennis Skovholm til at sætte lidt ord på Thomas’ udvikling hen over vinteren.

Godt gået knægt – Vi ser frem til at du laver endnu flere mål i den blå trøje, gerne allerede på lørdag.

Thomas Søgaard er sponsoreret af:
20160415_144828

Skriv en kommentar