Home » UB1901 » Gotfredsen-show da 3.holdet spillede sig op på 1.pladsen

Gotfredsen-show da 3.holdet spillede sig op på 1.pladsen

Der var dømt “Legende-bold” på Undløse Stadion i dag, hvor Jonas Olsen & Daniel Zøller havde samlet over 2.000 1.holdskampe til formiddagens Serie 6-opgør imod Kr Hyllinge IF.

Flemming Gotfredsen, Kim Olsen, Kim Schlicker, Jimmi Vaarskov, Kevin Morf Pedersen & Tommy Gotfredsen var alle med for hjemmeholdet, der trods den begrænsede løbekapacitet dominerede kampen fra start til slut.

1.halvleg bød ikke på voldsomt mange chancer, og de tilløb hjemmeholdet havde til at bringe sig i front, manglede hele tiden lige det sidste for at blive rigtig farligt.

Føringsmålet kom dog fem minutter før pausen, da Flemming Gotfredsen, der i dagens anledning spillede helt på toppen, blev spillet fri i dybden, og han blev uregelmæssigt væltet i feltet, og efter lidt dialog frem og tilbage endte han med selv at tage ansvaret, og han sendte sikkert bolden i nettet til pauseføring 1-0.

Kim Schlicker, Kevin Morf Pedersen & Kim Olsen kombinerede generelt godt på midten af banen, hvilket skabte flere store chancer i dybden, og bl.a Jimmi Vaarskov slap igennem et par gange, hvor han serverede bolden på midten til Tobias Lund Mathisen, der trods flere store chancer var tættere på at score i eget net end i modstanderen.

I stedet blev det Flemming Gotfredsen der fordoblede føringen, da han fangede målmanden for langt ude af målet, og med et rigtig flot langskud sendte han bolden i nettet til 2-0.

Flemming Gotfredsen havde faktisk bolden i nettet en gang mere, men blev frarøvet sit hattrick af en forkert dømt offsidekendelse.

Kim Olsen blev i stedet manden bag 3-0 scoringen, da han ved bagerste stolpe headede Tommy Gotfredsens perfekte frispark i nettet.

Gæsterne fik lov at reducere kort før tid, da Anders Hansen i målet måtte lade sig overliste af en hurtig omstilling, men sejren var aldrig i fare, og burde retteligt have været på mindst et mål mere.

Sejren betyder at de blåklædte nu indtager 1.pladsen i Serie 6 pulje 4 med tre sejre i tre kampe.

Efterfølgende var det Jonas Svanebjerg der løb med flest stemmer som kampens bedste spiller, og også Flemming Gotfredsen, Daniel Zøller & Tano Nielsen Jannsen fik ros for en god indsats i midterforsvaret.

Skriv en kommentar