Home » Senior 2 » Dumsmart Hvalsø IF referat fra lørdags nulløsning

Dumsmart Hvalsø IF referat fra lørdags nulløsning

Hvalsø IF har lagt følgende, lidt dumsmarte, referat fra lørdags 0-0 kamp, op på deres hjemmeside:

Kampen startede meget åbent med Undløse mest på bolden. Det var tydeligt at begge hold lige skulle vænne sig til en langhåret bane, dog med fint græs på det meste af banen (noget vi ikke er vant til i Hvalsø)

Undløse viste sig bedst fra start og stod således fra kampens første afslutning som gik forbi Michaels mål.
I første halvleg bølgede kampen frem og tilbage uden at de helt store chancer bød sig. Tættest på kom Frederik efter et godt angrib, men Undløses målmand fik heldigt hånden på bolden så den strøg over mål. Undløse havde et par løser chancer, omend de selv omtaler dem som “store” og “tæt forbi stolpen”. Vores version er dog at Benjamin og især Gustav i midterforsvaret fik lukket flot ned for de fleste chancer, samtidig med at Lentz på midten lukkedes fuldstændig ned for Undløses 9’er (der i deres egen optakt blev omtalt som noget nær Messi). Flere gode hjørnespark fra Nicolaj Klausen endte tæt under mål, og på et af dem var Kasper Lauridsen helt fri på bageste stolpe. Guderne må vide hvordan Lauridsen ikke fik sat pandebrasken på bolden, for mod mål kom bolden ikke. Derfor måtte begge hold gå målløse til pausen, 0-0.

Anden halvleg blev ligeledes en jævnbyrdig affære, dog domineret af Undløse de første 25 minutter og Hvalsø med overtaget de sidste 20 minutter. I de første 20 minutter skal vi prise os lykkelige for 3 verdensklasseredninger af Michael i målet, der virkelig holder os inde i kampen. Vi var farligst på omstillinger, men en god taktisk ændring af trænerteamet, der bragte Kenneth ind på midten og Wissam ud på fløjen, åbnede virkelig op for opstillet gennem midten. Schwensen, der var blevet skiftet ind i pausen, spillede rigtig flere gange flot sammen med Kenneth, og fik virkelig åbnet Undløses tunge forsvar op flere gange. Tættest på kom vi efter 82 minutter, hvor er flot opspil ender med et langskud fra Kenneth, der brager bolden på overliggeren, uden chance for Undløses målmand. Desværre røg bolden i spil igen. 

Stor ros til alle mand for en fight af en anden verden, og i sær Michael i målet, Gustav i midterforsvaret og Lentz på den defensive midtbane gør sig fortjent til elefantordenen. Schwensen og Kenneth spiller også en super flot 2. halvleg. 

Kampens spiller blev Christian Lentz med 8 stemmer.

2 kommentarer so far.

 1. FG siger:

  Tunge forsvar????? Hvilken kamp så han? 🙂 Fedt vi har Messi. Så skal det hele nok gå. 😉 Hold kæft en skovl. Fjols. 🙂

  • Jimmi Vaarskov siger:

   Hvormange gange løb de fra vores såkaldte tunge forsvar?

   Og hvor har vi bare så meget som antydet at Møllnitz er Messi?

Skriv en kommentar