Home » UB1901 » Daniel Skovgaard gik målamok på 1.holdet

Daniel Skovgaard gik målamok på 1.holdet

Gotfredsen havde fem mand ude, og måtte udskifte sin anfører Flemming Gotfredsen allerede efter 5 minutter af dagens træningskamp imod Serie 2-topholdet, Vindinge IF, men det til trods så blev det til en imponerende 5-2 sejr for hjemmeholdet.

Daniel Skovgaard arbejdede stenhårdt både offensivt og defensivt, og gjorde det bare generelt som det passede ham før pausen, hvor han scorede tre flotte mål på halvlegens midterste 25 min – mål nr 2 endda et meget sjældent hovedstødsmål fra Undløse BK-kanten.

Thomas Søgaard Jensen misbrugte kort før pausen et straffespark begået imod ham selv, og i stedet blev det gæsternes der fik reduceret til 3-1 på et straffespark.

Efter pausen fik Benjamin Jensen, Magnus Holt Jensen & Tobias Holst Nielsen sine første minutter på 1.holdet, siden TG er kommet til, og de var med til at vinde 2.halvleg med 2-1.

Thomas Søgaard fik prikket 4-1 scoringen i mål efter en god aktion på midten af Jonas Møllnitz, og meget passende fik Daniel Skovgaard lov til at lukke sit målshow med endnu en flot scoring til kampens slutresultat 5-2.

Daniel Skovgaard var en sand fornøjelse at se på i dagens kamp, og hans fodboldfærdigheder kommer til at gøre rigtig ondt på samtlige modstandere i Serie 3, og når han så samtidig går forrest med så stærk en arbejdsindsats, som tilfældet var i dag, så kan man kun nikke anerkendende over præstationen.

Også Kasper Pedersen & Nicki Jensen spillede en rigtig solid kamp, ligesom holdets, på dagen, nye midterforsvar med Anders Hørdum Made & Magnus Herforth gjorde det, med en glimrende leder i Chano Larsen foran dem.

Frederik Falck Jensen leverede ligeledes en god arbejdsindsats på midten, inden en knæskade holdt ham på sidelinjen i kampens midterste 60 minutter.

TGs tropper spiller i næste weekend holdets sidste træningskamp, ude imod Haslev, inden det påskelørdag den 4.april går løs i turneringen ude imod Hvalsø IF.