Home » UB1901 » Bestyrelsesmøde referat

Bestyrelsesmøde referat

25.juli 2019
Undløse BK’s bestyrelse havde i går møde, hvor vi indledte med at evaluere på Undløse Cuppen 2019, der efter vores overbevisning gik over alt forventning. Men der er selvfølgelig altid småting vi kan gøre endnu bedre, og det håber vi at kunne gøre i 2020, hvor Uge 26 byder på både Sankt Hans & EM i fodbold, så I kan godt forvente at vi starter allerede tirsdag næste år 🔥

Derudover glæder vi os rigtig meget til, at vi om et par uger kan offentliggøre vores store ungdoms-satsning for 2020, som forhåbentlig kan styrke vores ungdomsafdeling, som har haft det rigtig svært i 2019, selvom vi synes vi har kæmpet for at få tingene til at fungere. Men derfor har vi valgt at bruge en del af overskuddet for Cuppen til nogle tiltag som forhåbentlig kan styrke & forøge vores ungdomsafdeling.

Tom Søgaard har meddelt bestyrelsen at han stopper til november månedens generalforsamling, så ønsker du at blive en del af vores rigtig stærke team, så høre vi rigtig gerne fra dig.

Anders Dyval stopper som Holdleder for Old Boys, men har alligevel lovet at hjælpe lidt til omkring holdet i efteråret, hvor Jimmi Vaarskov vil stå for at samle hold til de syv kampe, og så kigger vi på en mere permanent løsning til foråret. Men vi høre selvfølgelig gerne fra en derude, hvis der er interesse for at stå for holdet, hvilket reelt “bare” er at samle hold.

Foreningshuset trænger gevaldigt til en gang renovering, både ind og ude, men Holbæk Kommune er meget svære at komme i dialog med, men vi gør et forsøg mere – primært for at få skiftet bruserne i de to omklædningsrum.

Vi afholder “Klargøringsdag” lørdag d. 10.august kl 9.00, hvis der er nogen der vil hjælpe et par timer med at gøre banerne klar til sæsonstarten, og så giver vi en øl eller sodavand ifm 1.holdets træningskamp kl 12.00.

Vi afholder Undløse Indoor Cup i weekenden 10./11./12.januar, så sæt gerne kryds i kalenderen der.

Vi ønsker i mødet af efteråret at afholde et møde med Undløse Søndersted FC vedr samarbejdet.

Sidst men ikke mindst, så søger vi folk til et OK Benzin arrangement i Dagli Brugsen fredag d. 24.august fra kl 14-17, hvis der er der vil hjælpe med at sælge lidt benzinkort – Kontakt Michael Hansen for mere info.

Således husket, Jimmi Vaarskov på vegne af Undløse BKs bestyrelse.

Skriv en kommentar