Home » UB1901 » 1.holdet slog FC Kalundborg med tenniscifre

1.holdet slog FC Kalundborg med tenniscifre

“Kan I huske dengang vi vandt 6-0 i Kalundborg?” – sådan kommer det uden tvivl til at lyde i klublokalerne i Undløse BK om 5-10 år. Det her var en af de aftener man husker – en aften hvor fodbolden blev magisk.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen var som altid fantastisk godt forberedt på modstanderen, og hele grundlaget for dagens sejr blev skabt på taktikbrættet, og så udført næsten til perfektion af spillerne på dagen.

FC Kalundborg er rykket op fire gange på stribe, og klubbens hidtil største nederlag var i 2020, hvor Kr Helsinge IF vandt 3-0, og de sidste to år havde holdet, før i dag, blot tabt tre kampe, og de topper da også Serie 2 pulje 3 efter otte runder. Kampen i 2020 var i øvrigt også første & eneste gang i klubbens historie, at det argentinske prægede mandskab måtte forlade banen målløse – altså indtil i dag, hvor de blev ramt af en tornado, der blæste holdet helt omkuld, anført af en sublim spillende Yosief Siltan Andersen – men ham vender vi tilbage til.

Gæsterne inddelte opgøret med et hårdt fysisk pres, der gav hjemmeholdet en del frispark, men efter 17 minutter erobrede Thomas Søgaard bolden på midten af banen, da han kom bedst ud af en fysisk duel med gæstenes kantspiller, og han brugte pladsen på midten til at sende Heric Ema fri i dybden. Heric Ema tog herefter et par skarpe træk, inden han lagde bolden skråt tilbage til Thomas Søgaard, der fra kanten af feltet drejede bolden i kassen uden chance for keeperen.

2-0 målet faldt blot tre minutter senere, og var en sand perle. Yosief Siltan Andersen erobrede bolden et par meter inde på hjemmeholdets banehalvdel, i en duel hvor han viste fysisk overlegenhed og “skubbede” sin modstander væk med skulderen. Undløse BKs nr 77 trak derefter på tværs af banen, inden han satte kurs imod målet, hvor han forblev upresset, og fra ca 25 meter svingede han venstrebenet, og sendte bolden direkte op i det nærmeste målhjørne. 2-0 forblev stillingen til pausen.

Gæsterne skulle blot bruge tre minutter efter pausen for at komme yderligere på tavlen. Yosief Siltan Andersen skabte endnu en gang plads til sig selv i rummet mellem hjemmeholdets forsvar & midtbane, hvorfra han spillede bolden bredt til Heric Ema, der med en hård & præcis aflevering fandt Lasse Jensen på den bagerste stolpe, hvor Serie 2’s varmeste venstreben ikke svigtede og 3-0 var en realitet.

Den tidlige scoring i 2.halvleg var noget af en mavepuster for det teknisk stærke hjemmehold, der før i dag havde scoret 23 mål i 7 kampe, men i dag blot skabte en enkelt stor chance, som Henrik Olsen i målet sikkert tog sig af. 16 af sæsonens 23 mål er scoret af holdets to stærke angribere Sean Karalic & Lautaro Suraci, men de to blev fuldstændig pakket ind af Tore Babalola Andersson, Anders Hansen & Magnus Herforth i gæsternes bagkæde, og gik ikke blot målløse fra opgøret, men også uden at have testet Henrik Olsen i målet overhoved.

Gæsterne punkterede kampen endegyldigt 10 minutter før tid, hvor en stærkt spillende Tobias Holst Nielsen vandt en duel omkring midterlinjen, og på hans næste berøring sendte han Lasse Jensen fri i dybden, hvor han trods høj fart og to modstandere hængende på ryggen, sendte bolden under keeperen til 4-0.

Heric Ema havde på dette tidspunkt bidraget med flere gode aktioner, og to flotte assist, og han fik lov at lukke festlighederne med to sene scoringer. 5-0 målet var assisteret af Yosief Siltan Andersen, der fik Tommy Gotfredsen til at bukke anerkendende på sidelinjen efter en fremragende teknisk detalje, der skabte plads til Heric Ema, der afsluttede iskoldt i feltet.

6-0 målet var endnu en perle, og sand opvisning i førstegangsafleveringer, der via Tobias Holst Nielsen, Yosief Siltan Andersen & Thomas Søgaard skabte overtal højt i banen, hvor sidstnævnte spillede bolden bredt til Heric Ema, der sparkede bolden op i det nærmeste målhjørne til slutresultatet 6-0.

Efterfølgende var stemningen nærmest euforisk hos gæsterne, og der var da også kun lovord i den sejrstale Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen holdt i omklædningsrummet efter opgøret, hvor de ikke lagde skjul på at drengene virkelig havde leveret noget særligt – og noget at være stolte af.

Yosief Siltan Andersen leverede en “out of this world”-præstation, og blev da også belønnet med hele 14 stemmer efter opgøret, hvor Magnus Herforth, Tore Babalola Andersson, Kenan Mikkelsen & Henrik Olsen fik en enkelt stemme hver – med der er ingen tvivl om at alle fortjente store roser.

Men der er heller ingen tvivl om at 14 stemmer kalder på en ekstraordinær præsentation, og udover mål & assist, så fik Yosief Siltan Andersen gæsternes spil til at flyde igennem samtlige 90 minutter, og det var en sand fornøjelse at se ham i sammenspil med Tobias Holst Nielsen & Kenan Mikkelsen på midten.

Sejren betyder at de blåklædte holder snor i topholdene, hvor der nu blot er 4 point op til Dianalund IF på 2.pladsen, mens FC Kalundborg har yderligere to point – dog for en kamp mere end de øvrige tophold.

Skriv en kommentar