Home » Kampreferat » 1.holdet sejrede på Kongstrupbanen

1.holdet sejrede på Kongstrupbanen

Undløse BKs 1.hold spillede en rigtig stærk første time ude imod Vipperød BK, inden dumme gule kort ødelagde lidt af rytmen i kampen, men heldigvis var kampen på det tidspunkt for længst afgjort.

Kevin Morf Pedersen havde ændret i sin formation, og stillede op i en regulær 4-4-2 med Nicki Jensen & Kim Olsen centralt på midten. Jonas Møllnitz & Thomas Søgaard på kanterne, og Daniel Skovgaard & Faton Gjyrevci helt på toppen, mens en småskadet Kim Schlicker startede på bænken.

De blåklædte gæster indledte kampen bedst, og blev da også noteret for kampen første store chance, da Kevin Morf Pedersen spillede Jonas Møllnitz fri på kanten, hvor han på ren fart satte sin direkte modstander, og med stort overblik fandt han Nicki Jensen skråt tilbage i feltet, og han afsluttede egentlig rigtig godt, men keeperen fik med et flot redning slået bolden på stolpen, og Faton Gjyrevci var ikke hurtig nok på returbolden.

Nicki Jensen, Frederik Vestergaard &Daniel Skovgaard var tilbage på deres gamle hjemmebane i Vipperød, og hvor de to sidstnævnte ikke fik sat deres store aftryk på begivenhederne, så var Nicki Jensen kampens helt store oplevelse.

Nicki Jensens bolderobring på midten skabte gæsternes anden store chance, da Jonas Møllnitz’ indlæg denne gang ramte Thomas Søgaard, der sparkede et meter over målet.

Gæsterne kom dog i front inden pausen, da Flemming Gotfredsen efter 35 minutter slog en perfekt bold op i feltet til Nicki Jensen, der tæmmede bolden med højrebenet, og sikkert lagde bolden i kassen med sit venstreben. Undløse BKs kommende cheftræner, Tommy Gotfredsen, stod på sidelinjen og kvitterede med et ‘klasse mål drenge’.

Nicki Jensen var her, der og alle vegne i denne periode, og med en fin aktion på kanten, fandt han Daniel Skovgaard på midten, og han var millimeter fra at score med hælen. Men 2-0 forblev stillingen til pausen.

2.halvleg var dog kun 15 sekunder gammel, da Faton Gjyrevci bragte gæsterne på 2-0, efter at Jonas Møllnitz havde tilkæmpet sig bolden på kanten, og hans tværbold satte Faton Gjyrevci iskoldt op i nettaget.

Jonas Møllnitz brilliere på kanten igen 2 minutter senere, da han blev snydt for et klokkeklart straffespark af den generelt meget svage dommer.

Det blev dog hurtigt 3-0 til Kevin Morf Pedersens mandskab, da cheftræner en selv slog en perfekt dybdebold til Thomas Søgaard, der presset hårdt bagfra iskoldt satte bolden forbi hjemmeholdets keeper.

Jonas Møllnitz blev kort efter snydt for endnu et straffespark, og den efterfølgende opstilling gav hjemmeholdet sin første afslutning i kampen, men Tommy Nilsson reddede med en fin fodparade. Men i det efterfølgende klumpspil i feltet begik Frederik Vestergaard straffe, som hjemmeholdet dog ikke magter at opsætte til mål, da Tommy Nilsson i fællesskab med overliggeren fik slået bolden til hjørne.

René Hendriksen, der havde erstattet Faton Gjyrevci på toppen, nåede at misbruge en friløber, inden han præsenteret for et gult kort for brok, efter en situation hvor han løb sammen med keeperen.

Thomas Søgaard fik også brokket sig til et gult kort, og helt til sidst røg Magnus Holt Jensen også ud i 10 minutter, da han begik et lidt klodset frispark. Denne gang omsatte hjemmeholdet dog muligheden stensikkert, og 3-1 holdt til kampens sidste fløjt.

Efterfølgende var der to stemmer til Kim Olsen, tre stemmer til Jonas Møllnitz, mens Nicki Jensen helt fortjent fik hele 10 stemmer.

Skriv en kommentar