Home » UB1901 » 1.holdet mistede 2 point kort før tid mod rækkens tophold

1.holdet mistede 2 point kort før tid mod rækkens tophold

Screenshot_20180922-134802

Undløse BK havde her til formiddag besøg af Fuglebjerg Sandved Tornemark, der allerede ved ankomsten havde travlt med at kritisede banen, og der efterfølgende proklamerede at de blot havde spillet på 40%.

Det tager vi selvfølgelig som en kompliment, at vi holdt rækkens ubesejrede tophold nede på 40%, og det var også uden at Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab ramte deres topniveau.

Tommy Søgaard Gotfredsen & Kim Schlicker havde rystet posen lidt efter sidste weekends 1-8 nederlag til FK Sydsjælland, hvilket bl.a skubbede Nicki Jensen lidt længere tilbage på banen, og Martin Aaberg længere frem.

Hjemmeholdet leverede en rigtig fin indsats, og burde være kommet i front tidligt i kampen, hvor Thomas Søgaard fra tæt hold brændte en hel åben chance, og også Nikolaj Holst Nielsen fik en god mulighed, som gæsters målmand fik afværget.

Og ligesom i sidste weekend blev det i stedet gæsterne, der kom i front, da de sparkede en returbold i nettet ifm en dødbold.

Hjemmeholdet fik dog relativt hurtigt udligning, da Jonas Møllnitz pressede gæsternes back til en svag tilbageaflevering, som Martin Aaberg opsnappede, og han afsluttede iskoldt under den fremstormende målmand.

Martin Aaberg burde også have bragt sit hold i front, da Nicki Jensen på en friløber spillede han helt fri på midten, men ligesom med Thomas Søgaard i 1.halvleg, så ramte ham ikke bolden rigtigt, og stillingen forblev derfor uændret.

I hjemmeholdets mål havde Rene Hendriksen flere store redninger, og specielt i en enkelt situation, reddede han sit hold for komme bagud.

Og 15 minutter før tid kom forløsningen, da Martin Aaberg med en elegant aflevering fandt Jonas Møllnitz bagerst i feltet, og han headede bold modsat, og sendte hjemmeholdet i front.

Kort tid efter fik Frederik Otto Jensen sin 1.holdsdebut, og han kom ind og gjorde en fin figur, og havde bl.a en rigtig flot afslutning, der kun lige sneg sig over overliggeren. Der var også et meget glædeligt comeback til Benjamin Jensen i 2.halvleg.

Rene Hendriksen havde endnu en stor redning, da hab flot snuppede et frispark fra kanten af feltet, efter en ellers fremragende forsvarsaktion af Jeppe Babalola Andersson, der fejlagtigt gav et farligt frispark.

Rene Hendriksen lignede deres dagens helt, og Jonas Møllnitz dagens matchvinder, men to minutter før tid, fik gæsterne spillet en bold ned i bagrummet bag Marcus Primgaard Hansen, og med et perfekt indlæg fik deres kant en fri angriber på midten, der headede bolden i nettet til slutresultatet 2-2.

Efterfølgende hang drengene virkelig med hovedet i omklædningsrummet, og det var lirt uforløst at presse rækkens tophold så meget, at skabe aå store chancer, for så alligevel til sidst, blot at stå med et enkelt point.

Tommy Søgaard Gotfredsen roste dog holdet for arbejdsindsatsen, attituden og deres evne til at følge gameplanen, og kan vi levere sådan her de kommede uger, så ligger der også mange point og venter på holdet.

Jonas Møllnitz, Martin Aaberg Hansen, Nicki Jensen & Thomas Søgaard fik efterfølgende en stemme hver, mens holdet nye dynamo, Nikolaj Holst Nielsen fortjent spillede sig til seks stemmer, men han kunne dog ikke matche Rene Hendriksen, der fortjent løb med hele ni stemmer.

Skriv en kommentar