Home » UB1901 » 1.holder hentede point trods mareridtsstart i Albertslund

1.holder hentede point trods mareridtsstart i Albertslund

Undløse BKs 1.hold var her til eftermiddag på besøg på Albertslund Stadion, hvor det ubesejrede tophold Albertslund IF var værter for kampen i 7.runde af turneringen.

Tommy Gotfredsen måtte undvære Flemming Gotfredsen, Magnus Herforth & Kim Schlicker, og havde Nicki Jensen med på halv kraft, og en sygdomsramt Jonas Møllnitz, der også var langt fra sit vanlige energiniveau.

Og kampen startede da også fuldstændig forfærdeligt for gæsterne, der allerede efter 8 minutter var bagud med 2-0.

Kampens første mål faldt efter en situation, hvor bolden smuttede under Christian Damms fod, og Rene Hendriksen manglede lige de sidste marginaler for at holde bolden ude af nettet.

Og så fem minutter efter blev de mange tilskuere vidne til en yderste kontroversiel situation, da kampens dommer korrekt dømte offside på en Albertlund IF scoring, men efter store protester fra hjemmeholdets spillere og trænerstab, så valgte han at omstøde sin egen kendelse, og dømte i stedet mål, og dermed 2-0 til stor fortvivlelse for gæsternes bænk.

Gæsterne fik ikke meget til at fungere offensivt i indledningen, men blev inviteret ind i kampen, da Jesper Kylling Kristoffersen lidt heldigt fik sendt Thomas Søgaard fri i dybden, og hårdt presset fik han sendt bolden i mål via den fjerneste stolpe.

Anden halvdel af 1.halvleg var meget chancefattig, og de to hold havde generelt set svært ved at skabe noget på modstanderens sidste tredjedel, og derfor var det også ret logisk at stilligen var pausen var 2-1 til hjemmeholdet.

2.halvleg var blot 7-8 minutter gammel, da kampens dommer igen kom i fokus, da Thomas Søgaard gik lidt hårdt ind i en duel med hjemmeholdets bageste mand, og blev præsenteret for et gult kort, men da Albertslund IF-spilleren i frustration sparkede Thomas Søgaard ned efterfølgende, så havde dommeren ingen anden udvej, end at sende ham tidligt i bad, og dermed fik gæsterne næsten en halv time i overtal.

Det lignede dog en afgørelse, da hjemmeholdet 10 mod 10 kom på 3-1, efter et noget klodset & unødvendigt straffespark begået af Faton Gjyrevci, der kort efter måtte lade sig udskifte med rygproblemer, og da Jonas Møllnitz samtidig måtte gå ud, så så det rigtig svært ud for Tommy Gotfredsens mandskab, der nu var nede med to mål.

Gæsterne leverede dog en fremragende arbejdsindsats, og var i slutfasen faktisk tæt på at stjæle alle tre point, da Martin Aaberg med to dødboldsmål havde bragt balance i regnskabet.

3-2 scoringen faldt på straffespark, da Thomas Søgaard blev revet ned i feltet, efter et knivskarpt Jesper Kylling Kristoffersen-indlæg.

3-3 målet var en ægte Martin Aaberg-specialitet, da han fra kanten af feltet sparkede et direkte frispark, begået imod Thomas Søgaard, i nettet.

Gæsterne var hårdt ramt fysisk, og det var også derfor at Tommy Gotfredsen mod slutningen trak sin mandskab lidt tilbage, for at sikre det ene point. Og det var heller ikke mange chancer der opstod i slutfasen, hvor Daniel Skovgaard & Thomas Søgaard havde et par halve chancer, der kunne have givet de tre point.

Men Tommy Gotfredsen var efterfølgende yderst tilfreds med det ene point, og stolt over hans mandskab, der på den måske sværeste bane i rækken, gik ud og vendte 0-2 & 1-3 til point, trods flere afbud, skader & sygdom.

Efterfølgende var der to stemmer til Anders Hørdum Made, mens Martin Aaberg & Thomas Søgaard fik syv stemmer hver.

2.holdet tabte hele 9-1 på Svinninge Stadion, hvor dagens Holdleder Kevin Morf Pedersen scorede på straffespark mod slutningen.

Jimmi Zachariassen var fraværende grundet sit bryllup, og vi ønsker selvfølgelig Zach & Mia stort tillykke med dagen.