Home » Senior 1 » Stærkt forår af Undløse Boldklub

Stærkt forår af Undløse Boldklub

Undløse BKs 1.hold havde et forfærdelig efterår med blot 10 point i 10 kampe, ekstremt stor udskiftning på holdet, og en så begrænset træningsindsats, at vi midtvejs i efteråret droppede den ene af de to ugentlige træningsdage.

Cheftræner Per Grenaa stoppede i klubben i vinterpausen, og overdragede den svære tjans for klubikonet Kevin Morf Pedersen, der overtog klubben liggende under nedrykningsstregen.

Men Morf og 1.holdet har gjort det fremragende i foråret, hvor blot de tre øverste hold i rækken har besejret de blå/hvide, og rent faktisk var det kun imod Tune IF, at Undløse BK reelt var uden muligheder for point.

Udover de tre nederlag blev det til to uafgjorte kampe, imod Vipperød BK & Svebølle BI, samt sejre over Ruds Vedby BK, Tølløse BK, Hagested/Tuse Næs, Jyderup BK & sæsonens perle, udesejren mod Tuse IF.

Dermed blev det til 17 point i forårets 10 kampe, og holdet slutter på 6.pladsen – hele 9 point over nedrykningsstregen.

Thomas Søgaard vendte hjem efter en halv sæson i Mørkøv IF, og selvom flere har kritiseret ham for at brænde for mange chancer, så blev han alligevel klar topscorer med 7 ud af forårets 21 hold-mål. Desuden har han også leveret en håndfuld assist, så Thomas Søgaard har stor ære af Undløse BKs flotte forår.

De resterende 14 mål blev sat ind af Rene Hendriksen 4, Faton Gjyrevci 3 & Danny Hensen, Gorm Eliasen, Benjamin Jensen, Magnus Holt Jensen, Martin Hede, Kim Olsen & Frederik Fischer med et mål hver.

Kevin Morf Pedersen brugte blot 19 forskellige spillere i foråret, hvoraf tre spillere kun fik meget begrænset med spilletid, hvilket også fortæller en del om en fin halvsæson uden skader, og bemærkelsesværdigt nok også uden karantæner – faktisk tror jeg ikke at Undløse BK har fået et gult kort i foråret, der går ind under kategorien ‘dumt’. Sonni Christensen, Frederik Fischer & Mathias Johansen fik alle tre 1.holdsdebut i foråret.

Personligt mener jeg den største sejr er vundet på træningsbanen, hvor det er lykkedes Morf at skabe en fantastisk kultur med 18-22 mand til træning stort set hver gang – og også med et meget højere niveau end de sidste mange år. Og det er en ros til alle omkring klubben, der virkelig har bakket op om Morf’s projekt i foråret.

1.holdets forfærdelige efterår betød også at 2.holdet rykkede ned i Serie 6, og svingende spil i sæsonens første kampe, betyder at Undløse BK i sidste ende manglede et enkelt point for at rykke op i Serie 5. Jimmi Vaarskov & Thomas Søgaard blev holdets flittigste på måltavlen med hver 6 mål. Førstnævnte lavede sine 6 mål i sine sidste fire kampe, og det var specielt angribernes manglende skarphed i de første tre-fire kampe, der gjorde at Peter Jarvads mandskab sluttede lige ude for top 2.

2.holdet sluttede sæsonen af med at vinde holdets sidste 6 kampe, men da sæsonens første fem kampe kun gav 5 point, så kiksede oprykningen altså til sidst.

3.holdet hentede 4 point i deres 11 forårets kampe.

Alt i alt har det været et fremragende forår for Undløse BK, og midtvejs igennem halvsæsonen forlængede Kevin Morf Pedersen jo som bekendt sin kontrakt, så det er bare at fortsætte opbakningen til ham, når han igen kalder til træning efter sommerferien.

God sommer til alle, vi ses til Undløse Cup i uge 26.

Jimmi

Ingen kommentarer.