Home » UB1901 » Magtdemonstration af Undløse BKs 1.hold på Roskilde Idrætspark

Magtdemonstration af Undløse BKs 1.hold på Roskilde Idrætspark

Undløse BKs 1.hold måtte undvære både Tobias Holst Nielsen & Nikolai Holst Nielsen i dagen kamp, hvor der var debut til Henrik Heinze Olsen i målet, og holdet leverede en fremragende indsats.

Hjemmeholdet indledte med en god dobbeltchance efter en fejl på midten, men Henrik Olsen i målet og i anden omgang Faton Gjyrevci på selve målstregen, og derfra stod der Undløse BK på det hele.

Gæsterne kom på 1-0 efter 27 min da Jonas Christensen erobrede en tværbold og forsøgte at finde Heric Ema i dybden, men hjemmeholdets bagerste mand stoppede bolden med armen, men dommeren slog afvisende ud med armene, og situationen gav lidt uro, hvor Thomas Søgaard Jensen pludselig fandt plads i midten, hvor han sendte Heric Ema alene med målmanden, og han sendte sikkert bolden i mål til 1-0.

7 minutter senere stå holdets debuterende målmand, Henrik Heinze Olsen gult, efter en situation hvor Faton Gjyrevci mistede et skridt på banens midte og det gav en god mulighed til hjemmeholdet, men Henrik Olsen kom godt ud af målet, og selvom han kom først på bolden, så ramte han også manden og holdets nye målmand fik gult kort, hvilket gjorde at Tore Babalola Andersson overtog handskerne, og han lukkede fint af i de 10 min Henrik Olsen sad på bænken.

Kort før gæsterne blev fuldtallige fik Heric Ema & Jonas Christensen en stor dobbeltchance, som hjemmeholdets målmand lidt heldigt fik reddet til hjørnespark.

2-0 scoringen faldt dog midtvejs i 2.halvleg, da flot sammenspil mellem Christian Nøhr & Jonas Christensen på kanten gav en friløber til Heric Ema, og hans perfekte tværbold kunne Thomas Søgaard nemt sende i kassen.

Benjamin Jensen spillede en fantastisk kamp på banens midte, og med 15 minutter igen leverede hans kampens bedste detalje, da han med en fremragende vending skabte plads for sig selv på midten, og med en helt perfekt bold sendte han Heric Ema fri i dybden, og han sendte iskoldt bolden i nettet.

Scoringen blev kampens afgørelse og slutteligt blev det også 4-0, da Heric Ema med en fræk bold sendte sig selv i dybden, og nærmest som en tro kopi af 2-0 målet, så sendte Thomas Søgaard hans tværbold i nettet på kampens sidste spark.

Efterfølgende var der stemmer til Christian Nøhr, Faton Gjyrevci (2), Thomas Søgaard (3) & Heric Ema (4), men ingen af dem kunne dog matche Benjamin Jensen, der fik hele otte stemmer.