Home » UB1901 » Kevin Morf Pedersen vender hjem til Undløse BK

Kevin Morf Pedersen vender hjem til Undløse BK

Screenshot_20210223-102451_PicCollage

Vi kunne i går fortælle, at Kevin Morf Pedersen til sommer vender hjem til Undløse BK, efter han har været lånt ud til Jernløse BK, som han på fornemmeste vis førte op i Serie 3, og hvor han fik skabt en rigtig stærk træningskultur.

Kevin Morf Pedersen har i samme periode fungerer som Ungdomskoordinator i Undløse BK, og det er klart at vi allesammen havde håbet på at “Morf” skulle tilbage til Undløse BK, men med flotte tilbud fra bl.a Holbæk B&I, så har vi måttet kæmpe lidt ekstra hårdt for at få hans underskrift på en kontrakt, og den fik vi så i mandags. Og det betyder at han til sommer tiltræder som assistenttræner for Tommy Gotfredsen, mens de to vil danne en ligesindet cheftrænerduo fra årsskiftet.

Og vi har selvfølgelig bedt Kevin Morf Pedersen om at sætte lidt ord på hvorfor tidspunktet for at vende hjem er det rigtige nu.

“Først & fremmest vil jeg sige. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Undløse BK, som er en fantastisk klub på alle måder.

Tommy & jeg har haft rigtig mange samtaler om et samarbejde de senerste år, og jeg synes vi har fundet frem til en fantastisk løsning for både klubben & os. Og jeg er glad for at det kunne lade sig gøre, og at Tommy også er frisk på at tage en tørn mere.

Efter seks år væk fra Senior-afdelling, er der ikke mange tilbage, fra dengang jeg var træner for dem sidst. Men jeg synes klubben har et rigtig spændende hold med mange unge spillere, og stadig også nogle rutinerede folk, og heldigvis har jeg jo også set rigtig mange kampe de sidste par år, så jeg kender også spillerne. Og jeg kommer også til at træne lidt med i foråret, hvor spillerne også kan lære mig endnu bedre at kende.

Tommy har været god til at få nye unge spiller ind på holdet, så jeg synes det er perfekt, at jeg starter i en mere tilbageholden rolle, hvor jeg mere skal observere & lære spillerne at kende.

Det vil være nyt for mig at være assistent, men Tommy og jeg vil fra dag et arbejde meget på lige fod alligevel, men jeg synes det er positivt at jeg vil kunne komme ind i truppen stille og roligt.

Jeg synes det en kæmpe fordel at vi har kunne lave en aftale, hvor vi begge bliver cheftrænere fra 2022. Det glæder jeg mig helt vildt til. Også fordi vi har en rigtig stærk gruppe omkring hele staben, der giver Tommy og jeg muligheden for at koncentrere os 100% om at nørde fodbold.

Tommy & jeg er to meget forskellige trænere, og jeg tror vi kan lære meget af hinanden og udnytte vores forcer, så vi kan rykke holdet endnu længere end Tommy allerede har gjort de sidste 6 år.

Tommy er uden tvivl mere verbal end jeg er, hvor jeg nok mere er den rolige type. Jeg har altid kommet ud til alle spillere, og vi måske også gerne skabe et stærkere bånd mellem 1. & 2.holdet.

Jeg er sikker på at det kan gøre forskel, at vi også ser lidt forskelligt på nogle ting, så vi kan nørde de små detaljer sammen, så vi kan blive endnu stærkere. Og så ser jeg det også som en stor fordel, at vi har fået seks-syv af mine gamle ungdomsspillere, som er ved at bide sig fast på både 1. & 2.holdet, så dem har jeg et godt kendskab til.

Og så glæder jeg glæder mig helt vildt til vores hjemmekampe, og til at mærke den fantastiske stemning der er lørdag efter lørdag, samt hele klubbens setup med de mange frivillige”

Vi håber at I vil tage rigtig godt imod Kevin Morf Pedersen, når vi på et tidspunkt ses på træningsbanen igen.

Skriv en kommentar