Home » UB1901 » 1.holdet led ærgerligt nederlag til rækkens tophold

1.holdet led ærgerligt nederlag til rækkens tophold

Undløse BKs 1.hold tabte her til eftermiddag 2-0 til TFC Odsherred, efter et opgør hvor Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens mandskab skabte 6-7 store chancer, men desværre manglede den afgørende skarphed, og den havde gæsterne tilgengæld, og derfor kunne de tage hjem til Vig med tre point.

Tobias Holst Nielsen var sit mandskabs bedste på dagen.

Undløse BKs 2.hold fik her til eftermiddag et rigtig flot point imod Jyderup BK, der måtte helt hen til det 94.minut før de fik sat det udligende mål ind.

Jonas Olsen & Hisham Hamadi’s mandskab kom foran kort inde i 2.halvleg, da Kim Olsen sendte et straffespark begået imod Jakob Horsmann i nettet.

Gæsterne var mest på bolden, og havde flere gode muligheder, men hjemmeholdet leverede en fantastisk arbejdsindsats, og kunne godt have fortjent at tage alle tre point, men alt i alt var 1-1 et rigtig flot resultat mod et af rækkens absolut stærkeste hold.

Marcus Primgaard-Hansen var sit holds bedste på dagen.