Home » UB1901 » 1. & 2.holdet vandt v/Mørkøv Hallen

1. & 2.holdet vandt v/Mørkøv Hallen

Undløse BKs to bedste Herre Senior-hold var torsdag aften på besøg v/Mørkøv Hallen, og begge hold kunne efterfølgende sætte tre point ind på kontoen.

Herre Senior 2 indledte festen med en 3-2 sejr på to mål før pausen af Frederik Otto Jensen & Marcus Primgaard-Hansen, mens debuterende Samuel Sonne blev matchvinder med et sandt perlemål midtvejs i 2.halvleg.

Assistenttræner Jimmi Zachariassen fik lov at holde en fridag, da han tidligere på ugen blev far til en lille pige, og han kunne hjemme fra sofaen læse at Frederik Otto Jensen var Claus Vive Payton Dyrting’s mandskabs bedste på dagen.

Herre Senior 1 stod efterfølgende var en sand magtdemonstration, da oprykkere fra Mørkøv IF blev slået med tenniscifrene 0-6. Hjemmeholdet fik tidligt i opgøret annulleret et mål for offside, og derudover så man ikke meget til hjemmeholdet, hvis angribere blev pakket godt ind af gæsternes defensiv ført an af Magnus Herforth i midten.

Jonas Møllnitz var tilbage efter to kampes skadespause, og han var ophavsmanden til gæsternes første scoring, da han efter et lille kvarter sled sig fri på kanten af feltet, og han blev uregelmæssigt nedlagt på sin efterfølgende berøring, og Thomas Søgaard opsatte stensikkert muligheden fra 11-meter pletten til 0-1.

Generelt løb gæsterne rigtig mange meter før pausen, men den sidste skarphed i afleveringerne manglede for ofte, og derfor blev de blåklædte alt for sjældent farlige, og holdet fik også noget unødvendigt ti minutter i undertal, da Kenan Mikkelsen i frustration sparkede bolden væk.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens mandskab kunne dog alligevel gå til pausen med en to mål-føring, da Tobias Holst Nielsen kort før pausen elegant lobbede bolden over målmanden, på Tore Babalola Anderssons flotte dybe aflevering.

2-0-scoringen gav lidt ro, og både Lasse Jensen & Alexander Jensen blev smidt i aktion fra 2.halvlegs begyndelse, og sidste års topscorer skulle blot bruge tre minutter, før at scorede imod sine gamle holdkammerater.

Yosief Siltan Andersen slog en perfekt bold i dybden, hvor Lasse Jensen udnyttede sin fart, og han sendte iskoldt 3-0 scoringen i nettet.

Og blot to minutter efter blev kampen endegyldigt lukket, da Magnus Herforth pressede hjemmeholdet til at lave selvmål efter Alexander Jensen’s hjørnespark.

Hjemmeholdet tabte herefter modet helt, og zer var reelt kun et hold på banen de sidste 40 minutter, hvor de hvidklædte kun markerede sig med nogle rigtig grimme frispark, der burde have givet mere end de henstillinger kampens dommer blev ved med at give.

Lasse Jensen gjorde det til 5-0 efter en times spil, da nygifte Thomas Søgaard smed en perfekt bold ned bag hjemmeholdets forsvar, og de blås nr 11 behandlede bolden efter fortjeneste og blev dobbelt målscorer efter blot 15 minttter på banen.

Heric Ema fik lov at lukke festlighederne, da han iskoldt sendte bolden under målmanden, på Alexander Jensens flotte dybdeaflevering.

Gæsterne havde chancer til flere mål de sidste 20 minutter, men nåtte “nøjes” med tenniscifrene 0-6 efter en meget meget flot præstation – specielt efter pausen.

Magnus Herforth & Tore Babalola Andersson løb efterfølgende med de fleste af stemmerne som kampens bedste spiler, men henholdsvis fem & fire stemmer.