Home » UB1901 » Verdens største 1-0-sejr til 1.holdet i Høng

Verdens største 1-0-sejr til 1.holdet i Høng

Undløse BKs 1.hold var her til eftermiddag på besøg v/Høng Hallen, hvor hjemmeholdet før i dag havde gjort rent bord med fire sejre, og en målscorer på 17-3.

Men trods tidlige skader til Christian Nøhr & Nikolai Holst Nielsen, så viste Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens drenge at de er lavet af noget særligt.

De til lejligheden sortklædte gæster indledte kampen bedst, men var alligevel tæt på at komme tidligt bagud, da hjemmeholdet ramte stolte på hurtig omstilling.

Modsat havde Heric Ema, Jonas Christensen & Thomas Søgaard gode muligheder, men halvlegens absolut største chance faldt efter en halv time, da hjemmeholdet på mirakuløs vis fik reddet Thomas Søgaards afslutning på målstregen, og derfor gik de to hold målløse til pausen.

2.halvleg lignede meget 1.halvleg, med gæsterne mest og bedst på bolden, men hvor hjemmeholdet med lange indkast osv satsede hårdt på deres dødbolde, som Henrik “Heinze” Olsen dog tog sig rigtig godt af med flere flotte indgreb.

Og netop takket være “Heinze” i målet, så viste gæsternes scoring midtvejs i 2.halvleg at blive matchvindende. Flemming Gotfredsen slog en perfekt dyb bold til Jonas Møllnitz, der på tværs spillede Heric Ema fri i feltet, hvorfra han lagde bolden flot af til Benjamin Jensen, der tæskede bolden i nettet til 0-1.

Hjemmeholdet fik derefter skubbet spillet lidt længere frem på banen, men de var fortsat kun farlige ifm dødbolde, hvor Flemming Gotfredsen & Anders Hansen flot beskyttede deres mål, hvori Henrik Olsen tog sig af de ting der ellers kom.

Gæsterne var kort før tid tæt på at lukke kampen endegyldige, men Thomas Søgaard fik sparket Heric Ema’s fine tværbold forbi målet.

Og trods lidt tumult i gæsternes felt i overtiden, så holdt 0-1 hele vejen, til stor glæde fra alle på sidelinjen, hvorfra staben med Tommy Gotfredsen, Kevin Morf Pedersen, Thomas Rossing & Jimmi Vaarskov kom med en større energiudladning ved kampens sidste fløjt. Der blev delt “high five’s”, store bjørnekram & klap på skulderen ud staben & spillerne i mellem, og holdet kunne velfortjent sætte 3 point ind på kontoen, og endda imod en klub, der meget sjældent taber på hjemmebane.

Efterfølgende var der to stemmer til Flemming Gotfredsen, Benjamin Jensen & Tore Babalola Andersson, tre stk til Anders Hansen, mens Henrik Olsen (4) & Heric Ema (6) var holdets bedste på dagen.