Home » UB1901 » Update vedr Multibanen

Update vedr Multibanen

Screenshot_20170904-134152

Mulitibane-projektet i Undløse lever fortsat, og gå ind i den afsluttende fase, men vi mangler stadig lidt penge.

Der har været lidt stille omkring projektet de seneste måneder, men Kevin Bernhard Pedersen & Signe Sode har arbejdet hårdt i kulisserne, og sagen er nu, at vi har samlet ca 120.000 kr, og hvis vi “nøjes” med den mest simple multibane, så koster den ca 140.000 kr.

Vi har endnu en gang søgt midler hos Nordea og Seas NVE, hvor vi fortsat afventer svar, ligesom vi også gør fra Holbæk Kommune.

Ligesom med alt andet, så får man hvad man betaler for, og jo flere penge der kommer i kassen,  des bedre et projekt kan vi få stablet på benene.

Vi forventer at påbegynde byggeriet i januar, og vi har et tilbud fra “Sportogleg.dk” liggende på 175.000 kr, hvor der indgå en Panna-bane (se billede) i tilbuddet, og det håber vi at kunne få samlet sammen.

Hvis vi må “nøjes” med multibanen, kommer den til at ligge i skolegården, og hvis vi får Panna-banen med, så kommer den til at ligge på græsset mellem Foreningshuset & børnehaven.

Vi tager glædeligt imod alle bidrag, store som små, og vi kan selvfølgelig lave et stykke papir til jer, så I vil kunne trække sponsoratet fra.

Spørgsmål mv kan stilles til Signe eller Kevin, samt hos Undløse BKs bestyrelse ved Jimmi Vaarskov.

Læs her de tidligere artikler vedr Multibane-projektet: http://ub1901.dk/?s=Multi

Del gerne

Skriv en kommentar