Home » UB1901 » Ungdoms-update: U10, U14 & U15

Ungdoms-update: U10, U14 & U15

Undløse BK havde i dag masser af ungdomsspillere i aktion, og på de følgende linjer giver en update på hvordan det gik:

Undløse BKs U10-drenge var her til formiddag til stævne i Fårevejle, hvor Undløse BK 1 indledte med at tabe 3-0 til hjemmeholdet, der stillede op med et U11/12-hold, og derfor overmatchede alle hold fysisk.

Herefter var Undløse BK 2 oppe imod Holbæk B&I, hvor Elias, direkte på hjørne, og Hjalte med en flot solotur bragte Thomas Arnøs hold på 2-0 før pausen. Elisa øgede til 3-0 efter pausen, inden Holbæk B&I slutteligt fik reduceret til 3-1.

Efterfølgende skulle de to Undløse BK-hold op imod Asnæs BK, og Hold 1 spillede 1-1 i en kamp hvor Lasse udlignede på en flot assist fra William.

Hold 2 kæmpede flot, og Patrick i målet havde flere gode redninger, men på et mål kort før tid tabte de slutteligt 1-0.

Undløse BK 1 spillede leverede herefter dagens bedste præstation, da de viste flot moral & flot spil, og vendte 0-1 til en 3-1 sejr over Holbæk B&I. William spillede en rigtig flot kamp, og scorede sit holds to første mål, bl.a efter godt sammenspil med Lasse, og to drenge måtte også se både stolpen & overliggeren forhindre dem i at komme yderligere på tavlen. Lasse var dog involveret i kampens sidste mål, da han fornemt spillede bolden op tværs til Svane, der sikkert gjorde det til slutresultatet 3-1.

Undløse BK 2 tabte dernæst 2-0 til de noget større Fårevejle BK-drenge, inden Lasse blev matchvinder, da Undløse BK 1 slutteligt vandt den interne kamp imod Undløse BK 2.

20160903_195746

Undløse BKs U15-drenge konsoliderede i dag 1.pladsen i Drenge 3 pulje 3 vandt 4-1 på udebane i en ikke specielt velstillet kamp.

Emil Skovholm Pedersen scorede hattrick for de blåklædte gæster, der også fik Alexander Jensen på tavlen.

fb_img_1475344642883

Undløse BKs U14-Guldpiger leverede igen i dag en fin indsats, men måtte se sig besejret 5-2 i Haslev.

Læs her Heidi Elgaards syn på dagens kamp:” Det meste af første halvleg var en lidt rodet affære for de blå. Lidt for meget klumpspil og piger var ikke helt vågne. Vi tabte første halvleg med 3-0. Det var bedre takter i de sidste minutter af anden halvleg.

Og det blev faktisk rigtig godt. Anden halvleg spiller pigerne 2-2 mod et også godt spillerne Haslev hold.

Mål sat ind af de to skrape angribere Frida og Freja J, som kom til flere chancer i angrebet.

Der var stor ros til pigerne fra Haslevs træner, for pigernes comeback. Han havde lukket kampen ved 3-0,  men blev alligevel lidt nervøs da vi når op på 3-2.

Stor ros til alle pigerne.  De giver ikke op før dommeren har spyttet i fløjten for sidste gang – kampens spiller bliver derfor i dag hele holdet.

Tak til forældre for kørsel og opbakning undervejs”