Home » UB1901 » Undløse BKs 1.hold gik på vinterferie med storsejr

Undløse BKs 1.hold gik på vinterferie med storsejr

Undløse BKs 1.hold havde i dag besøg af Tune IF, i kalenderårets sidste turneringskamp, og Tommy Gotfredsens mandskab skuffede ikke de mange fremmødte tilskuere, der havde trodset efterårets regn & blæst.

Hjemmeholdet kom i front allerede efter 2 min, da Nikolai Holst Nielsen satte fart i en hurtig omstilling, og slog flot bold dybt til Alexander Pilgaard Christophersen, der kom alene igennem med målmanden, der dog hev en flot redning ud af ærmet, men med en flot detalje satte Heric Ema bolden i nettet med en flugter, og så fik de blåklædte den drømmestart de havde håbet på.

Gæsterne burde have udlignet 10 minutter senere, da de fik en fri afslutning i det lille felt, men Lasse Jensen kom flot ned, og blokerede skuddet, og efterfølgende sparkede Jonathan Kirk bolden væk på selve målstregen.

Midtvejs i 1.halvleg fik Jonas Møllnitz et noget hårdt gult kort, hvilket betød at han ikke var der til at sparke efter, da gæsterne fik hjørnespark efter 29 minutter, men i stedet blev det Flemming Gotfredsen der steg op på bagerste stolpe, og headede Nikolai Holst Nielsen’s gode hjørnesparksbold i nettet til 2-0.

Gæsterne fik efterfølgende en lidt tilfældig mulighed for at reducere hjemmeholdets føring, men overliggeren hjalp Lasse Jensen i målet, og hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 2-0.

Kampen blev reelt afgjort efter en times spil, da Thomas Søgaard opsnappede et dårligt udspark af gæsternes målmand, og så havde han også lidt held i sprøjten, da hans indlæg efterfølgende, sejlede i en blød bue over målmanden, og i nettet til 3-0.

Et kvarter længere henne fik Heric Ema muligheden for at blive dobbelt målscorer, men han formåede ikke at sende bolden i nettet, til trods for at Faton Gjyrevci havde sendt ham alene igennem med målmanden.

Blot minuttet senere viste anfører Jonas Møllnitz, hvordan Heric Ema skulle have gjort, da han iskoldt sendte bolden efter gæsternes keeper, efter at Tore Babalola Andersson havde fundet ham i dybden, med en perfekt aflevering.

Nicki Jensen fik hjemmebane-comeback, og han fik muligheden for at sende hjemmeholdet yderligere i front, men til trods for et tomt mål, så fik han sendt bolden forbi målet, og 4-0 blev derfor kampens resultat, hvilket også gav Lasse Jensen & forsvarskæden et sjældent clean sheet.

Efterfølgende var der hele 10 stemmer til Tobias Holst Nielsen, der virkelig gjorde ondt på gæsterne fra Tune IF, og ødelagde alle deres opstil ind igennem midt. Tore Babalola Andersson blev også fuldt fortjent belønnet med tre stemmer, efter en rigtig god kamp – både offensivt og defensivt.

Sejren betyder at Tommy Gotfredsens mandskab overvintrer på 7.pladsen med 14 point, i en række hvor der blot er 7 point fra nr 4 Såby Fodbold, og nr 10 Fløng Hedehusene. Svebølle BI & Hvalsø IF er stukket af i toppen, med henholdsvis 27 & 28 point, mens Mørkøv IF får et svært foråret, efter et efterårssæsonen uden sejre, og blot tre point.