Home » UB1901 » Undløse BKs 1.hold fik et brugbart point i Tune

Undløse BKs 1.hold fik et brugbart point i Tune

Undløse BKs 1.hold var i går eftermiddags på besøg på Tune Stadion, og Tommy Gotfredsens mandskab kunne efter kampen sætte et brugbart point ind på kontoen, men samtidig blev det hele også lidt uforløst efter en kamp med meget højt verbal tænding fra hjemmeholdet, hvilket ville have gjort en sen sejr endnu mere sød.

Men alt i alt kunne holdet holde hovedet højt, og tage det ene point med hjem i bagagen, hvilket betyder at Tune IF fortsat ligger to point efter i Serie 2 pulje 3.

Hjemmeholdet kom i en lidt overraskende 3-5-2, og deres to hurtige folk oppe foran gav gæsterne lidt problemer i starten, men god ro & overblik i målet fra Henrik Heinze Olsen, gjorde at de blåklædte langsomt fik spillet sig ind i opgøret.

Efter små 20 minutters spilletid fik hjemmeholdet et gult kort for en grim tackling på Jonas Møllnitz, og ifm det efterfølgende frispark blev Flemming Gotfredsen noget klodset nedlagt i feltet, og kampens dommer pegede på pletten.

I sidste weekend scorede både Thomas Søgaard & Heric Ema på straffespark, og i gårsdagens kamp fik Thomas Søgaard igen ansvaret, men hjemmeholdets målmand fik med det yderste af fingrespidserne skubbet bolden på stolpen, men heldigvis var Thomas Søgaard hurtigst på riposten, som han sikkert sendte i nettet til 1-0.

Scoringen gav selvfølgelig noget ro for gæsterne, men hjemmeholdet gav stadig holdet problemer i deres omstillingsspil, og da gæsternes afleveringsspil samtidig ikle var for godt, så havde de svært ved at komme ud af egen forsvarszone. Og bl.a for at give noget mere fysik på midten, så kom tilbagevendte Nikolai Holst Nielsen ind allerede efter en halv time, og det gav lidt mere stabilitet hos de blåklædte.

Hjemmeholdet kom fortsat til et par spredte chancer, men Henrik Olsen tog sig sikkert af de situationer der opstod. Han måtte dog se sig placeret kort før pausen, da det gulklædte Tune IF-mandskab fandt plads i banens midte, og med en fin afslutning sendte de bolden i nettet til pausestillingen 1-1.

2.halvleg foregik hovedsageligt på hjemmeholdets præmisser, men med Heric Ema’s fart på toppen, så kom der flere “lige ved at næsten”-chancer, uden det dog blev sådan rigtig farligt. Det samme var egentlig tilfældet i den anden ende, hvor hjemmeholdet dog fik to store muligheder, som Henrik Olsen dog tog sig flot af i målet, og også Flemming Gotfredsen & Faton Gjyrevci tog rigtig godt fra i det centrale forsvar.

Tune IF slog mange lange bolden i feltet i kampens slutfase, men det var alligevel gæsternes der i to omgange var milimeter fra at tage sejren, da Jonas Møllnitz inden for 5 minutter fik to store muligheder, men i begge situationer blev vinkel lige lidt for spids, og hjemmeholdets målmand reddede et enkelt point hjem til sit hold, hvilket egentlig var meget rimeligt kampens forløb taget i betragtning.

Tune IF har et rigtig fint hold, med flere dygtige spillere, og når man som hold ikke rammer sit niveau 100% spillemæssigt, så er det en fornøjelse at se drengene krige et enkelt point hjem, og efter flere sidsteminutsscoringer i denne sæson, så var det også rart at se holdet holde stand til dommerens slutfløjt.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til to gange Jonas, Christensen & Møllnitz, to stemmer til Benjamin Jensen, men holdets bagerste blok fordelte tretten stemmer i mellem sig, med tre stemmer til både Flemming Gotfredsen & Faton Gjyrevci, mens Henrik Heinze Olsen fortjent løb med titlen som kampens bedste spiller med syv stemmer.

Jonas Olsen, Mikkel Sode & Herre Senior 2 var i aktion fredag aften, og efter fire sejre på stribe så gik den ikke længere for de blåklædte, der måtte se sig besejret 4-1 af Kr Helsinge IF.

Hjemmeholdet viste hvorfor de bejler til en af de to oprykningspladser, og selvom banens bedste for gæsterne, Frederik Fischer fik udlignet til 1-1 i 1.halvleg, så var de gulklædte bare bedre.

Herre Senior 3 vandt søndag formiddag 3-0 uden kamp, da RB1906 ikke kunne stille hold i Serie 6.

Skriv en kommentar