Home » UB1901 » Undløse BK sendte Vallensbæk IFs Sjællandsserie-hold ud af Sydbank Pokalen

Undløse BK sendte Vallensbæk IFs Sjællandsserie-hold ud af Sydbank Pokalen

På dagen hvor vi skulle have skudt Undløse Cuppen i gang med et stor Sankt Hans-fest, kunne de fremmødte på Undløse Stadion i stedet se frem til den første betydende kamp for Undløse BKs 1.hold i 2020, da Sjællandsserie-mandskabet Vallensbæk IF var gæster i Sydbank Pokalen.

Tommy Gotfredsen har tidligere kaldt lignende kampe imod KFUM BK Roskilde & Herlev IF for “Verdens fedeste træningsaften”, og denne smukke midsommer-aften blev ingen undtagelse.

Hjemmeholdet fik en lidt kaotisk optakt med blot ni mand til taktikmødet pga arbejde og dermed sen ankomst, og Tommy Gotfredsen havde endda hevet en lille kanin ud af ærmet, da han valgte at gå over i en 4-4-2 opstilling med Team Østrup (Nikolai Holst Nielsen, Tobias Holst Nielsen & Jonas Møllnitz) på midten sammen med Benjamin Jensen, mens Heric Ema & Thomas Søgaard lå sidde om sidde på toppen. På bænken var der comeback til både Rene Hendriksen & Martin Aaberg Hansen, mens Christian Nøhr havde overtaget pladsen på højreback.

Hjemmeholdet kom egentlig fint igang, selvom gæsterne naturligt nok var mest på bolden, men det var ikke helt ufortjent at det var de blåklædte der kom først på tavlen efter 15 minutters spil.

Benjamin Jensen satte flot to mand på banens midte, og fandt Heric Ema i mellemrundet foran feltet, hvor han med en klog aflevering spillede Nikolai Holst Nielsen fri på kanten, og selvom hans indlæg måske lige manglede den sidste præcision, så smuttede bolden under forsvarsspillerens fod, og Thomas Søgaard straffede promte fejlen, og sendte hjemmeholdet i front til glæde for de op imod 75 tilskuere.

Blot 5 minutter efter måtte Tore Babalola Andersson hive en klasseredning op af hatten, da gæsternes angriber opfangede en for kort tilbageaflevering, men Undløse BKs nye målmand viste stort mod og fik stoppet afslutningen.

Udligningen kom dog alligevel kort efter, da gæsterne kombinerede sig flot igennem, og til sidst havnede bold til venstre i feltet, hvor bolden med den største selvfølgelighed blev sendt i nettet.

Nikolai Holst Nielsen kunne 10 minutter senere have bragt hjemmeholdet i front igen, efter Flemming Gotfredsen havde sendt ham fri i dybden, men ellers var det mest bemærkelsesværdige i sidste halvdel af 1.halvleg, at gæsternes målmand fik gult kort for upassende sprogbrug imod Jonas Møllnitz.

De 10 minutter i overtal gjorde hjemmeholdet godt, men ganske som ventet kom gæsternes blæsende ud efter pausen. Det var dog stadig ikke de store chancer de skabte, udover nogle knivskarpe hjørnespark, og der skulle da også en dødbold til, før kampens næste scoring faldt, da de hvidklædte gæster sendte et frispark direkte i nettet.

Det var tydeligt at gæsternes blev meget komfortable efter føringsmålet, og måske endda lidt for meget, da de efterfølgende løb ind i ti meget kampafgørenede minutter.

Tommy Gotfredsen havde sendt Martin Aaberg Hansen på banen, og straks efter gav han præcis det cheftræneren havde brug for, da han tog bolden til sig med ryggen til målet, og med et lille fræk tip ned i bagrummet, så sendte han Thomas Søgaard fri i dybden, og Undløse BKs nr 10 sendte fladt bolden under den fremstormende keeper.

Gæsterne havde kort efter bolden i nettet, men målet blev fejlagtigt annulleret for offside, og i stedet væltede næsten hele korthuse for Vallensbæk IF.

I det 79.minut modtog Thomas Søgaard bolden med en mand i ryggen, og med en fræk hælaflevering fandt han Jonas Møllnitz på midten, hvor han sendte Nikolai Holst Nielsen alene med målmanden, der opfattede faren for sent, og han klippede benene på hjemmeholdets nr 22, og udover et straffespark til hjemmeholdet, så blev gæsterne reduceret til ti mand.

Martin Aaberg Hansen scorede stensikkert fra pletten, og hjemmeholdet havde nu overhånden med blot 10 minutter til slutfløjtet.

Gæsterne trykkede hårdt på, men bortset fra et par forkølede langskud, som Tore Babalola Andersson tog sig sikkert af, så blev det aldrig for alvor farligt, og det næste store jubelbrøl tilfaldt Flemming Gotfredsen, der på selve baglinjen gik ned i en glidende tackling, vandt bolden og driblede frem i banen.

Umiddelbart efter stadionuret havde rundet de 90 minutter, så lukkede hjemmeholdet kampen, da Nikolai Holst Nielsen endnu en gang hev sig selv op, og gled af på to forsvarsspillere i en omstilling, hvor han fandt Rene Hendriksen fri til venstre i feltet, hvor han meget uselvisk lagde bolden på tværs til Martin Aaberg Hansen, der med en flot afslutning sendte bolden i nettet via den fjerneste stolpen.

Scoringen punkterede kampen, og selvom Jonas Møllnitz slutteligt måtte gå ud med krampe, så var det dybt imponerende hvormeget firkløveret på midten fik løbet.

Sejren betyder at Tommy Gotfredsens mandskab udover lørdagens træningskamp imod Hagested IF, også får endnu en kamp i Sydbank Pokalen i den kommende uge. I kan selvfølgelig læse her på siden & på Facebook, hvem der bliver næste rundes modstander.

Skriv en kommentar