Home » UB1901 » Undløse BK kom på tavlen med flot hjemmesejr

Undløse BK kom på tavlen med flot hjemmesejr

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Roskilde Boldklubs 3.hold, der før i dag havde samlet 7 point i tre kampe.

Tommy Gotfredsen manglede Flemming Gotfredsen, og fik også et sendt afbud fra Nicolai Holst Nielsen, hvilket dels betød Serie 2-debut til Lucas Roel Søgaard, mens også Nicki Jensen fik comeback efter sin lange skadespause – ham vender vi tilbage til senere.

Heric Ema har haft lidt problemer med baglåret i opstarten, men var i dag med fra start, og han gjorde virkelig en forskel offensivt. Allerede efter 4 minutter slap han fri på kanten, og på midten havde hans tværbold fortjent bedre, men Thomas Søgaard fik ikke ordentligt traf på bolden.

Heric Ema skulle dog blot bruge 3 minutter mere, før han selv lagde bolden i nettet. Benjamin Jensen satte et par mand på banens midte, inden han sendte Faton Gjyrevci fri på kanten, og hans indlæg helkiksede gæsternes midtstopper på, så Heric Ema fik en gratis chance midt for målet.

IMG_4888

Føringen holdt dog kun i små 10 minutter, da gæsterne straffe lidt ukonsekvent forsvarsspil til at bringe balance i regnskabet.

Hjemmeholdet holdt dog fast i spillet, og bragte sig også i front igen 10 minutter senere, da Thomas Søgaard fik plads i mellemrummet mellem gæsternes forsvar & midtbane, og med en perfekt bold sendte han Heric Ema fri i dybden, og han sendte sikkert bolden i nettet.

Heric Ema kunne og burde have fået sit hattrick kort efter, da han blev sendt fri via en gudebold af Jonathan Kirk, men denne gang misbrugte hjemmeholdets 11’er, og heller ikke Jonas Møllnitz & Faton Gjyrevci formåede at sparke de efterfølgende returbolde i nettet.

Men som så mange gange i denne sæson, så blev hjemmeholdet igen straffet for samtlige deres små fejl, da forsvaret stod og sov lidt efter et hjørnespark, hvorefter gæsternes kant tordnede bolden op i hjørnet til 2-2.

Hjemmeholdet kæmpede dog ufortrødent videre, og denne gang skulle der blot gå 6 minutter før de igen kom i front. Jonas Møllnitz startede selv det angreb han også endte med at afslutte, da hans temposkift og gode breddebold gav Faton Gjyrevci plads på kanten, og med et knivskarpt indlæg satte han Jonas Møllnitz op til en nem scoring på midten, og 3-2 forblev også stillingen ved pausen, selvom Benjamin Jensen med lidt mere held i sin afslutning, kunne have øget føringen kort før pausen – igen efter et flot indlæg af Faton Gjyrevci.

IMG_4418

Heric Ema nåede kort efter pausen at få endnu en stor mulighed, men hans afslutning tog indersiden af stolpen, og her efter lod han sig udskifte til store klapsalver fra de mange fremmødte på Tribunen.

2.halvleg blev noget mere chancefattig end 1.halvleg, og specielt hjemmeholdets defensiv var i fuld kontrol i størstedelen af halvlegen, og der blev også plads til Serie 2-debut til Lucas Roel Søgaard efter pausen.

IMG_0359

Og nu vender vi så tilbage til Nicki Jensen, der med sit comeback på Undløse Stadion var dagens helt store historie, og med 25 minutter tilbage fik han nærmest taget på Tribunen til at hæve sig, da han fra 25 minutter tordnede bolden op i det nærmeste målhjørne, uden chance for gæsternes målmand – ganske enkelt et helt fantastisk mål, der sparkede Nicki Jensen ind i top 10 på klubbens All Time Topscorerliste med 37 mål.

Adobe_20200816_153356

Resten af kampen blev en kontrolleret omgang fra de blåklædtes side, hvor Martin Aaberg Hansen & Thomas Søgaard nok burde have udbygget føringen, men 4 mål var rigeligt til de tre point, og der var både glæde & stor lettelse i omklædningsrummet efterfølgende, hvor Jonathan Kirk fortjent fik hele otte stemmer som kampens bedste spiller.