Home » UB1901 » Undløse BK har fået papir på Tommy Gotfredsen i yderligere 18 måneder

Undløse BK har fået papir på Tommy Gotfredsen i yderligere 18 måneder

Screenshot_20170928-180613

Det er os en stor glæde at kunne offentliggøre, at Tommy Gotfredsen her til aften har sat sin underskrift på en forlængelse af sin kontrakt, så den nu er gældende til juni 2019.

Vi havde ellers forlænget accepteret, Tommy Gotfredsens ønske om at stoppe til nytår, og var i meget tæt dialog med en evt afløser, og havde reelt givet hinanden håndslag på et fremtidigt samarbejde, men da Tommy Gotfredsen så for en lille månedens tid luftede muligheden for en længerevarende aftale, så har vi kun arbejdet i en retning for hårdt for at ramme hinanden, og det har været tydeligt i det forløb, at både klubben & Tommy Gotfredsen har villet hinanden, og onsdag aften blev parterne så enige om en ny, forbedret & vigtigst for begge parter, en lang aftale, der her til aften blev underskrevet af Tommy Gotfredsen & Seniorformand Jimmi Vaarskov.

Tommy Gotfredsen vil fremadrettet få tilknyttet en assistenttræner, når Kim Schlicker fra nytår træder ind i staben omkring 1.holdet, og cheftræneren sætter her lidt ord på sin nye aftale:

“Jeg er utrolig glad og stolt over at have forlænget min aftale med Undløse Boldklub. Klubben viser at de tror på mig og holdet, det var vigtigt for mig i mine overvejelser vedrørende min forlængelse. Jeg har snart været i klubben som træner i 3 år og tanken om en pause og lade nye kræfter komme til, strejfede mig kort. Men synes vores projekt er utrolig spændende og med den tilgang af unge spillere vi har haft viser at vi gør noget rigtigt.

Undløse Boldklub betyder meget for mig personligt og jeg er glad for at vi er blevet enige om en længere aftale denne gang, det giver ro for både spillere, klubben og mig selv.

Jeg ser meget frem til de kommende sæsoner og vil gøre mit bedste for at vise vores klub frem fra dens bedste side.

Ydermere er jeg super glad for at vi får tilknyttet en assistent træner omkring førsteholdet. Det har været vigtigt for mig at det var en mand der kender klubben og truppen. Så det er mig en kæmpe fornøjelse at kunne afsløre at Kim schlicker tiltræder pr 1/1-18. Det vil løfte niveauet til træning og giver os mulighed for at arbejde endnu mere med specifikke ting i træningen. Jeg ser meget frem til samarbejdet med en lige så stor klubmand som mig selv og som kan bibringe en masse kvalitet til træning og kamp.

Dbh Tommy Gotfredsen”

Skriv en kommentar