Home » UB1901 » U14/15-holdet må beklageligvis lukke

U14/15-holdet må beklageligvis lukke

Undløse BK er rigtig kede af, at kunne fortælle at vi desværre er nødt til at lukke vores U14/15-hold i foråret.

Allerede i efteråret måtte vi lukke vores U16-hold pga manglende spillere, og nu står vi faktisk i den situation, hvor Kevin Morf Pedersen & Tom Holst Nielsens drenge har “sejret sig ihjel”. Drengene var helt suveræne i 2016, der blot bød på et enkelt nederlag, da 1.pladsen i puljen allerede var sikret – og i sommers vandt de som bekendt Final 4 (Sjællands mesterskaberne) i Helsinge.

Det har betydet at vi har haft spillere til prøvetræning i både Holbæk B&I & FC Roskilde, og allerede nu ligger det fast, at Emil Skovholm Pedersen (HB&I) & Alexander Jensen (FCR) stopper i klubben, og vi ønsker selvfølgelig de to drenge held & lykke, og vi glæder os til at følge jeres fortsatte udvikling.

De to afgange, samt flere spillere, der har mistet lysten og/eller fundet andre interesser, gør at Kevin Morf Pedersen & Tom Holst Nielsen nu blot råder over 12-14 spillere, hvilket simpelthen ikke er nok.

Derfor var spillere & forældre indkaldt til møde her til aften, hvor diverse scenarier blev diskuteret, og vi vil i første omgang forsøge at lave et hold-fællesskab med Jernløse BK, så vi forhåbentlig kan holde på de tilbageværende spillere, samtidig med at de også kan komme i kamp, samt træne med flere end de få, som det ofte ville blive tilfældet i Undløse BK.

Vi melder selvfølgelig noget ud, så snart det ligger 100% fast hvordan fremtiden bliver for vores stærke U14/15/16-drenge.

Skriv en kommentar