Home » UB1901 » U13-drengene tog vest på

U13-drengene tog vest på

Undløse BKs U13-drenge har her i weekenden været på træningslejr i Esbjerg, og vi har delt en masse billeder fra turen på vores Facebook side. Og her kan ses et udpluk, og sidens tekst.

Lørdag: Undløse BKs U13-drenge er i denne weekend på træningslejr i Esbjerg, og førstedagen har budt på rundvisning på Blue Water Arena imens Esbjerg fB’s Superliga trup trænede på banen.

Det blev også til en træningskamp imod, træner Dan Bøgelunds gamle klub, Sædding-Guldager IF (SGI), der vandt kampen relativt stort, efter de blåklædte ellers var kommet tidligt foran 2-0.

received_10210390192644158

I morgen skal holdet trænes af en af Esbjerg fB’s trænere, inden turen går tilbage imod Sjælland.

Søndag: Undløse BKs U13-drenge var tilbage i Undløse sent søndag aften, efter endnu en begivenhedsrig dag på holdets træningslejr, der sluttede med 1-1 kampen, i sidste runde af Alka Superligaens grundspil mellem Esbjerg fB & AC Horsens.

Forinden havde de haft besøg af de to Esbjerg fB-talenter, Daniel Anyembe og Anders Dreyer, fra klubbens U19-hold, der fortalte om deres fodboldhverdag, og deres vej til hvor de er i dag.

Den stod også på et træningpas af Jonas Nim Bakkensen, der er talentræner i Esbjerg fB. Drengene trænede ca en time, inden vejret, kulden & de mange indtryk havde tømt energidepoterne hos drengene, og eftermiddagen blev i stedet brugt på en tur i badeland, og et spil bowling.

Der var efterfølgende stor glæde i trænergruppen, over en helt fantastisk tur, fyldt med spændende oplevelser og hygge. Og ikke mindst nogle fantastiske drenge, der bare er en super god gruppe, hvor alle kan med alle og hvor der ingen konflikter var overhovedet.

Klubbens bestyrelse er rigtig glade for at kunne støtte sådan en tur økonomisk, og for det store arbejde, der er blevet lagt før & under træningslejren. Vi sender vores uforbeholdne tak til Dan, Michael & Nadja, samt de to forældre på turen, Rikke & Michel , + Undløse Skoles repræsentant.

received_10210400297416771

Skriv en kommentar