Home » UB1901 » Tusind tak til vores “hær” af frivillige

Tusind tak til vores “hær” af frivillige

Screenshot_20181225-164658

Kære Undløse BKs trofaste & uvurderlige frivillige “hær”.

Jeg håber at I er kommet godt igennem juledagene, og at havde en god dag & aften i går med jeres familie.

Jeg vil gerne sige tak for den helt særlige gave, som I har givet Undløse BK i årets løb – nemlig jeres tid.

Undløse Boldklub er en klub bygget på frivillighed – en frivillighed der spiller en stor rolle for vores mange medlemmer, og som gør en helt særlig forskel for fællesskabet, og for byen.

Jeg håber at I ved, at ingen af vores aktiviteter ville kunne fungere uden det frivillige engagement, som vi heldigvis mærker gang på gang.

Vi har i det forgangne år afholdt en historisk stor Undløse Cup samt den første udgave af Undløse Indoor Cup, to stævner med over 150 hold, eller 1.000 aktive børn & voksne, der ved begge lejligheder har haft mulighed for at både drikke & spise på sidelinjen, i samlet otte dage. Og til begge arrangementer kræves der et enormt arbejde før, under og efter, og det kunne slet ikke lade sig gøre uden jer.

Vi har arrangeret mindst en håndfuld DGI-ungdomsstævner & over 50 DBU-ungdomskampe på Undløse Stadion, og vi får stor ros fra de gæstende hold, fordi vi altid stiller op med dommere og en salgsvogn, som forældre & børn kan besøge under & efter kampene.

Den samme salgsvogn er altid åben, når Tommy Søgaard Gotfredsen & 1.holdet spille hjemme, med mulighed for både varme pølser & kolde øl – igen udelukkende med frivillige kræfter.

Vi har her i december måned holdt Juletombolaen åbent i 10 dage, og i samlet 45 timer, hvor frivillige kræfter har uddelt over 350 præmier, og så lukkede vi året af i lørdags, hvor vi havde over 65 børn & voksne til Julehygge i Undløse Hallen, og efterfølgende i Foreningshuset til æbleskiver.

Og så har vi en håndfuld uvurderlige træner, som ganske vist får en lille godtgørelse for deres arbejde, men på ingen måder et beløb, hvor man skal begynde at regne timelønnet ud. Michael Tolvdag, Tommy Nilsson, Thomas Søgaard Jensen, Kevin Bernhard Pedersen, Dan Bøgelund, Thomas Arnø, Martin Runge, Kim Schlicker, Tom Nielsen & Jimmi Hergott Zachariassen har stået der både i solskin, i regn & i slud. De har stået der når vi har vundet, og når vi har tabt. Og også de gør en uvurderlig indsats for os.

Og så har vi vores 100% frivilligt baserede bestyrelse, Paw Søgaard, Tom Søgaard, Nadja Rosquist, Michael Hansen, Thomas Arnø & Anders Nielsen, som i 2018 har lagt deres liv & sjæl i Undløse BK, og givet afkald på noget af den tid, der i hverdagens stress & jag, kan være så svær at finde. Jeg er både stolt & beæret over at stå i spidsen for så fantastisk en flok mennesker, og jeg glæder mig til at nå nye højder i 2019.

Jeg ville så gerne tagge jer alle sammen, alle jer der står klar når 1. & 2.holdet spiller, når der gøres klar & når der til ryddes op til, under & efter Undløse Cuppen & Undløse Indoor Cup. Alle jer der hjælper med at tømme skraldespande, jer der hjælper til med at varme æbleskiver, skænke fadøl, pante flasker, slå græs osv osv osv osv, men I er heldigvis så mange, så jeg går med den nemme “ingen nævnt, ingen glemt”.

Men I må ikke være i tvivl om, hvor stor pris jeg & vi sætter på jer.

DET ER JER DER ER UNDLØSE BOLDKLUB

– uden jer, så havde vi ganske simpelt ikke nogen fodboldklub, ingen byfest & intet fællesskab.

AF HELE MIT HJERTE – TUSIND TAK FOR JER ⚽💙

Jimmi Vaarskov Formand Undløse BK

Skriv en kommentar